Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 7, Centrum

uppsala

Central butikslokal med stora skyltfönster och entré ut mot Drottninggatan vid årummet!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 2 854 kr/m²/år hyran ingår värme, VA, kyla och ventilation. Det tillkommer el, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 127 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva en butikslokal med entré och fönster ut mot Drottninggatan i centrum. Lokalen är i två plan där markplanet är 127 kvm och källarytan är 143 kvm. En central yta nära årummet! Utgångspris: 150 000 kr.

Utförande

Planlösning

Butiksyta i två plan där det övre planet är 127 kvm är en öppen yta med stora skyltfönster och entré ut mot Drottninggatan. Längst in i lokalen går en trappa ner till källarplanet om 143 kvm med personalutrymmen med pentry, WC och dusch, städutrymme och en stor lageryta.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 127 2 854

Ekonomi

Hyra

2 854 kr/m²/år hyran ingår värme, VA, kyla och ventilation. Det tillkommer el, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Företag i närheten

Härifrån finns det tillgång till ett generöst utbud av butiker, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Härifrån finns det goda kommunikationer med bussar längs Drottninggatan, Stora torget samt 5-10 minuters promenad till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer.

Drottninggatan 7
Sökhjälp