Skriv ut

Skapa PDF

Kungsportsavenyen 21, City

göteborg

Välkommen till ett trevligt kontorshotell mitt i Göteborgs puls! Välkommen på visning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: från 7 950 SEK/månad
Storlek: 1 - 1 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kungsportsavenyen 21 består av sju våningar fyllda med kontor, coworkingytor samt mötes- och konferensrum. I bottenplan hittar ni gym, bil- och cykelgarage. Högst upp i huset kan ni njuta av en vacker takterass med utsikt över Avenyn. Längs paradgatan Avenyn finns såväl kommunikationer och kollektivtrafik samt ett stort utbud av restauranger och butiker. I centrets 7 våningar hittar ni garanterat en bra plats för coworking eller ert egna ideala kontor.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 1 000

Ekonomi

Hyra

från 7 950 SEK/månad

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Omgivning/natur

Direkt närhet till Göteborgs bästa utbud av service, restauranger och shopping. Närhet till knytpunkterna Heden, Korsvägen och Götaplatsen. Mycket aktivitet och rörelse i området.

Närservice

Direkt närhet till Göteborgs bästa utbud av service, restauranger och shopping.

Kommunikationer

Närheten till buss- och spårvagnshållplatserna Valand och Vasaplatsen.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Kungsportsavenyen 21
Sökhjälp