Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 242 - 242 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen att hyra en modern och trevlig kontorslokal i Högsbo industriområde med närhet till köpcentrum 421! Lokalen är på 242 kvm och har en stor öppen kontorsyta med luftig känsla och högt till tak. Den öppna ytan möjliggör plats för många arbetsplatser. Kontoret är även utformat med ett konferensrum, ett mindre mötesrum, kök samt wc och duschutrymme. Vid behov finns möjlighet att hyra till ett förråd på 14 kvm med ingång bredvid lokalentrén. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Byggår

1989

Våningsplan

5

Planlösning

Öppen och mötesrum.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 242 242

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är en del av Högsbo i sydvästra Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Området består idag av ett flertal industrier, verksamheter och handel. År 2006 tillkom detaljhandelsområdet Högsbo 421, ett köpcentrum ritat av Wingårdh arkitektkontor. Söder om Söderleden ligger Sisjöns industriområde, som är detaljhandelsorienterat. Vidare österut vidtar Eklanda industriområde, som ligger i Mölndals kommun.

Närservice

I området finns stor variation av lunchrestauranger. En kort sträcka från lokalen ligger köpcentrum 421 som erbjuder stort utbud av butiker och övrig service.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Hulda Lindgrens gata 8
Sökhjälp