Industrigatan 7

Arlandastad , Arlandastad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 000 - 3 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Fastigheten utvecklas i nära samarbete med framtida hyresgäster.

På Industrigatan i Arlandastad planeras nyproduktion av lager/industri byggnad med tillhörande kontor. Den totala markytan är 5 700 kvm. Lokaler kommer kunna erbjudas effektiva och moderna verksahmetsytor inom industri/logistik såsom lager, verkstad, bilhall, allt från ca 2 000 upp till ca 3 000 kvm. Vi anpassar ytorna och storleken enligt ert önskemål. Välkomna att kontakta oss för mer information.

Övrig information

Övrigt:

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 2 000 3 000

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Märsta 24:4

Omgivning

Omgivning/natur:

Brista industriområde i Arlandastad ligger längs väg 263, mellan E4 och Märsta Centrum. Området präglas av företagande och här finns företrädesvis företag inom lager och logistik, lättare industri och produktion. Bland andra är exempelvis DHL, UPS, Ahlsell och Securitas verksamma här. I området finns även yrkesbutiker, som glasmästeri, elektronik, måleributiker m.m. Här finns också ett hotell och ett par restauranger. Endast 2000 meter från E4 avfarten och 4000 meter från Arlanda flygplats.

Närservice:

I Brista industriområde finns det ett par restauranger , två hotell, golfhall, JYSK-butik, Mekonomen, Bosch Car Service bilhandlare, samt yrkesbutiker Ahlsell som glasmästeri, elektronik, måleributiker m.m. Någon minut åt andra hållet, finns Märsta Centrum med all service man kan önska.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten, som ligger endast någon minut från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city. Täta bussförbindelser till Märsta station möjliggör snabba resor till Uppsala och Stockholm.
Industrigatan 7

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

102 14 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB