Skriv ut

Skapa PDF

Gustavslundsvägen 147, Alvik

bromma

Tillfälle att hyra kontoret med DET! Ett fantastiskt läge vid Alviks Strand; perfekt för dig som söker ett kontor utöver det vanliga!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 392 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra det sista lediga kontoret i Vita Huset; en mycket vacker fastighet uppförd i slutet av 1800-talet och som tidigare fungerat som huvudkontor för bl.a. Barnängen och Alfa-Laval. Fastigheten har bland annat; -En spektakulär utsikt över mälaren -Balkong -En bra mix av rum i olika storlekar -Många vackra välbevarade detaljer -WC, HWC, & två st. omklädningsrum med duschar Kontrakt kan skrivas på upp till 4 år och utan besittningsskydd. P-platser finns att hyra i närliggande garage. T-bana, spårvagn och bussar finns belägna på bekvämt promenadavstånd. På 10 minuter når du även Bromma Flygplats. Scandic Hotell runt hönet - perfekt för bolaget som har inresande medarbetare eller kunder på besök! Varmt välkommen att höra av er för mer information och/eller en personlig visning!

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Mixad planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 392

Omgivning

Omgivning/natur

Attraktivt läge invid Mälaren med närhet till vackra friluftsområden och promenadstråk.

Närservice

Ett stort utbud av lunchrestauranger, affärer, flera träningsanläggningar och mysiga caféer.

Kommunikationer

Nära till tunnelbanans gröna linje samt flertalet busslinjer. Stockholm City nås på 12 minuter med tunnelbanan och med bil cirka 10 minuter. Mellan Nockebybron och Alvik tar du dig också med Nockebybanan. Även tvärbanan som tar dig till Solna Station och Sickla är belägen i Alvik. Närheten till påfarten för Essingeleden och E4:an är också värd att nämnas.

Dokument

Gustavslundsvägen 147
Sökhjälp