Skriv ut

Skapa PDF

Tillgängligheten 3

göteborg

Utforma en snygg butik eller ett modernt kontor efter dina önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 350 m²
Karta

Information

Beskrivning

I fastighetens bottenplan ligger denna möjligheternas lokal. Här kan du själv utforma din yta, vare sig du behöver ett modernt fräscht kontor eller en snygg butik. Vi tror i så fall att en sällanköpshandel skulle bli perfekt i den här ljusa ytan på 350 kvm.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 350

Omgivning

Omgivning/natur

Koncernen AB Volvo äger mark i omedelbar närhet av vår fastighet. Det är i detta område Volvo Campus skall byggas. Området kommer att bli levande och attraktivt där människor kommer vara i ständig rörelse. Ett område för innovationer och utveckling. Här ligger Tillgängligheten mitt i händelsernas centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsytorna görs om och förses med ny beslysning och möjlighet till laddning av elbilar och med möjlighet till gratis parkering i anslutning till fastigheten.

Närservice

På gångavstånd via gångbron över Lundbyleden, når man dagligvaruhandel, och på Eriksbergstorget som bara ligger ett stenkast bort, erbjuds all tänkbar service.

Kommunikationer

Lagom till Göteborgs 400 års jubileum 2021 planeras en linbana mellan Järntorget och Wieselgrensplatsen vara på plats. Var 45:e sekund avgår en gondol och den totala restiden är tolv minuter. En av de fyra stationerna är placerad vid foten av Ramberget, bara några minuters gångavstånd från Tillgängligheten. Redan idag finns goda kommunikationer till och från området.

Övrig information

Övrigt

Kontors- och butiksfastighet i Lundbys tillgängligaste läge. Castellum bygger nu om fasaden till Tillgängligheten och gör fastigheten till en modern och attraktiv byggnad som planeras vara färdigställd under våren 2019.

Dokument

Tillgängligheten 3
Sökhjälp