Tillgängligheten 3 - Butik
Kontor
Tillgängligheten 3 - Butik
Kontor
Tillgängligheten 3 - Butik
Kontor
Tillgängligheten 3 - Butik
Kontor

GÖTEBORG

Favorit Dela

Tillgängligheten 3

Utforma en snygg butik eller ett modernt kontor efter dina önskemål.

Beskrivning

I fastighetens bottenplan ligger denna möjligheternas lokal. Här kan du själv utforma din yta, vare sig du behöver ett modernt fräscht kontor eller en snygg butik. Vi tror i så fall att en sällanköpshandel skulle bli perfekt i den här ljusa ytan på 350 kvm.
  • Total yta

    350 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Koncernen AB Volvo äger mark i omedelbar närhet av vår fastighet. Det är i detta område Volvo Campus skall byggas. Området kommer att bli levande och attraktivt där människor kommer vara i ständig rörelse. Ett område för innovationer och utveckling. Här ligger Tillgängligheten mitt i händelsernas centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsytorna görs om och förses med ny beslysning och möjlighet till laddning av elbilar och med möjlighet till gratis parkering i anslutning till fastigheten.

Närservice:

På gångavstånd via gångbron över Lundbyleden, når man dagligvaruhandel, och på Eriksbergstorget som bara ligger ett stenkast bort, erbjuds all tänkbar service.

Kommunikationer:

Lagom till Göteborgs 400 års jubileum 2021 planeras en linbana mellan Järntorget och Wieselgrensplatsen vara på plats. Var 45:e sekund avgår en gondol och den totala restiden är tolv minuter. En av de fyra stationerna är placerad vid foten av Ramberget, bara några minuters gångavstånd från Tillgängligheten. Redan idag finns goda kommunikationer till och från området.


Övrig information

Övrigt:

Kontors- och butiksfastighet i Lundbys tillgängligaste läge. Castellum bygger nu om fasaden till Tillgängligheten och gör fastigheten till en modern och attraktiv byggnad som planeras vara färdigställd under våren 2019.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lisette Wik

Lisette Wik

lisette.wik@castellum.se

+463 VISA NR +46317066512

+467 VISA NR +46761418899

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tillgängligheten 3

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör