Sisjön
| Askim

Favorit Dela

Askims Verkstadsväg 4

Ca 200 kvm låglager & ca 300 kvm kontor, kan anpassas efter behov. Missa inte denna kombilokal med perfekt läge mitt i Sisjön.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    505 m²

  • Hyra:
Denna lokal om 505kvm är i dagsläget utformad med en kontorsdel och en lagerdel men går för den som önskar att göra om till bara kontor. Till lokalen finns både en entré och en port till lagerdelen. Ytorna anpassas självklart efter tillträdande hyresgästs önskemål. Till lokalen finns även parkeringsplatser.
  • Total yta

    505 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 195
Kontor 310

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kobbegården 10:4

Våningsplan:

1 av 1

Planlösning:

Se bifogad fil.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på Sisjö Handels- och industriområde med närhet till service och handel. Inom området och i närområdet finns tillgång till service såsom handel, vårdcentral, försäkringskassa och ett flertal serviceföretag som frisörer, restauranger och motionsanläggningar. Sisjö industriområde är under omvandling från industri till handelsområde med syfte att skapa en stadsmässig miljö med handel, kontor och service.

Företag i närheten:

Gunnebo, Wantech, PMC, Prevex m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns.

Kommunikationer:

Sisjön ligger när Göteborg större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter och med buss 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jessica Johansson

Jessica Johansson

jessica@grandab.com

0709 VISA NR 0709923624

Marknadsförs av Grandab Managament
Volrat Thamsgatan 4
41260 Göteborg
grandab.com
Askims Verkstadsväg 4