Skriv ut

Skapa PDF

Askims Verkstadsväg 4, Sisjön

askim

Missa inte denna kombilokal med perfekt läge mitt i Sisjön.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 505 - 505 m²
Karta

Information

Beskrivning

Denna lokal om 505kvm är i dagsläget utformad med en kontorsdel och en lagerdel men går för den som önskar att göra om till bara kontor. Till lokalen finns både en entré och en port till lagerdelen. Ytorna anpassas självklart efter tillträdande hyresgästs önskemål. Till lokalen finns även parkeringsplatser.

Utförande

Våningsplan

1 av 1

Planlösning

Se bifogad fil.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 505 505

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Sisjö Handels- och industriområde med närhet till service och handel. Inom området och i närområdet finns tillgång till service såsom handel, vårdcentral, försäkringskassa och ett flertal serviceföretag som frisörer, restauranger och motionsanläggningar. Sisjö industriområde är under omvandling från industri till handelsområde med syfte att skapa en stadsmässig miljö med handel, kontor och service.

Företag i närheten

Gunnebo, Wantech, PMC, Prevex m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns.

Kommunikationer

Sisjön ligger när Göteborg större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter och med buss 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter.

Dokument

Askims Verkstadsväg 4
Sökhjälp