Skriv ut

Skapa PDF

Datavägen 21B, Sisjön

askim

Kontor om 570kvm som enkelt går att anpassa efter tillträdande hyresgästs önskemål. Flertalet ljusinsläpp gör lokalen väldigt lättmöblerad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 570 - 570 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och lätt anpassad lokal med perfekt läge i Sisjön. Rumsindelat kontor men som enkelt kan anpassas till en mer öppen planlösning. Alla rum har direkt solljus med flertalet ljusinsläpp. Huset ligger i ett lugnt läge högst upp på en återvändsgata. Hiss och tillgång till parkering finns.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2 av 2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 570 570

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Sisjö Handels- och industriområde med närhet till service och handel. Inom området och i närområdet finns tillgång till service såsom handel, vårdcentral, försäkringskassa och ett flertal serviceföretag som frisörer, restauranger och motionsanläggningar. Sisjö industriområde är under omvandling från industri till handelsområde med syfte att skapa en stadsmässig miljö med handel, kontor och service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns

Kommunikationer

Sisjön ligger när Göteborg större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter och med buss 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter.

Skyltläge

Bra skyltläge

Dokument

Datavägen 21B
Sökhjälp