Fasad
Planritning

Masthugget | Göteborg

Favorit Dela

Första Långgatan 3

Med centralt läge vid Järntorget finns snart en ljus och trevlig butiks-/kontorslokal om ca 215 m² på entréplan ledigt.

Beskrivning

Nu erbjuds en ljus lokal om 215 kvm. Lokalen ligger på entréplan och kan användas som butik eller kontor och har stora skyltfönster ut mot gatan! Här sitter ni synligt. Planlösningen består av en blandning av butiksyta och cellkontor.
  • Total yta

    215 m2


Utförande

Planlösning:

Blandad.


Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns mycket café och restauranger, shopping och handel. Här är det alltid folk i rörelse och närheten till centrum, vattnet och grönområdet Slottsskogen lockar mycket folk varje dag.

Närservice:

I området finns det gott om trevliga lunchrestauranger, gym, apotek, livsmedelsbutik och andra faciliteter som centrum har att erbjuda.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger ca 50 m ifrån knutpunkten Järntorget som har mycket goda kommunikationer.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Första Långgatan 3

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör