Skriv ut

Skapa PDF

Ekholmsvägen 36

skärholmen

Modernt kontor intill Skärholmens Centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 541 m²
Karta

Information

Beskrivning

Precis intill Skärholmens Centrum är denna fina lokal belägen. I entrén möts man av en rymlig och välkomnande receptionsyta som ger ett trevligt intryck. Planlösningen består av rumsindelade kontor, två större konferensrum i mittkärnan av lokalen, ett fint och stort pentry och två förråd som ger goda förvaringsmöjligheter. Kontorens glasväggar med frostat glas ger en insynsskyddande effekt samtidigt som de leder in ljuset mot korridoren. De fräscha och ljusa ytskikten i lokalen skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Är man lite frusen kan man alltid använda lokalens bastu till att värma sig med.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 541

Omgivning

Omgivning/natur

Skärholmens Centrum, som ligger bara runt hörnet av fastigheten , bytte i samband med sitt 40-årsfirande 2008 namn till SKHLM-The Capital of Shopping. Vilket har satt nivån för området. Där finner du all service du kan tänka dig! Ett brett utbud av service, restauranger och shopping. På andra sidan E4:an ligger hela Kungens Kurva med bland annat världens största IKEA-varuhus. Tillsammans utgör regionen den största för shopping i Stockholmsområdet.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer

På några minuter promenerar du till tunnelbanestationen Skärholmen. Du kan gå genom SKHLM-gallerian och ha tak över huvudet nästan hela vägen till tunnelbanan. Till centralen tar det inte mer än 20 minuter med tunnelbanans röda linje. Utanför fastigheten går även bussar mot Huddinge. Med bil tar man sig lätt till och från fastigheten via E4/E20. Parkering finns att hyra utanför eller i våra garage som tillhör fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är fotogenique. I alla fall har den varit det då ett flertal av de större fototillverkare tidigare huserat i huset. Idag är det dock ingen sådan verksamhet kvar. Fastigheten är Skärholmens grönaste fastighet i dubbel bemärkelse. Först och främst för den gröna fasaden men även för de omfattande miljöåtgärder som gjorts.

Dokument

Ekholmsvägen 36
Sökhjälp