SKÄRHOLMEN

Favorit Dela

Ekholmsvägen 36

Modernt kontor intill Skärholmens Centrum.

Beskrivning

Precis intill Skärholmens Centrum är denna fina lokal belägen. I entrén möts man av en rymlig och välkomnande receptionsyta som ger ett trevligt intryck. Planlösningen består av rumsindelade kontor, två större konferensrum i mittkärnan av lokalen, ett fint och stort pentry och två förråd som ger goda förvaringsmöjligheter. Kontorens glasväggar med frostat glas ger en insynsskyddande effekt samtidigt som de leder in ljuset mot korridoren. De fräscha och ljusa ytskikten i lokalen skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Är man lite frusen kan man alltid använda lokalens bastu till att värma sig med.
  • Total yta

    541 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Skärholmens Centrum, som ligger bara runt hörnet av fastigheten , bytte i samband med sitt 40-årsfirande 2008 namn till SKHLM-The Capital of Shopping. Vilket har satt nivån för området. Där finner du all service du kan tänka dig! Ett brett utbud av service, restauranger och shopping. På andra sidan E4:an ligger hela Kungens Kurva med bland annat världens största IKEA-varuhus. Tillsammans utgör regionen den största för shopping i Stockholmsområdet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer:

På några minuter promenerar du till tunnelbanestationen Skärholmen. Du kan gå genom SKHLM-gallerian och ha tak över huvudet nästan hela vägen till tunnelbanan. Till centralen tar det inte mer än 20 minuter med tunnelbanans röda linje. Utanför fastigheten går även bussar mot Huddinge. Med bil tar man sig lätt till och från fastigheten via E4/E20. Parkering finns att hyra utanför eller i våra garage som tillhör fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är fotogenique. I alla fall har den varit det då ett flertal av de större fototillverkare tidigare huserat i huset. Idag är det dock ingen sådan verksamhet kvar. Fastigheten är Skärholmens grönaste fastighet i dubbel bemärkelse. Först och främst för den gröna fasaden men även för de omfattande miljöåtgärder som gjorts.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mia Idre

Mia Idre

mia.idre@castellum.se

+468 VISA NR +4686023357

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Ekholmsvägen 36

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör