Skriv ut

Skapa PDF

Prästgatan 12 B

norrköping

Fantastisk lokal med enorm utsikt över Norrköping i fastighetens penthouse.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 296 m²
Karta

Information

Beskrivning

Högst upp i fastighetens penthouse hittar du denna otroligt fina lokal om 296 kvm attraktiva kvm med milsvid utsikt åt tre håll. Unikt tillfälle att skapa ett riktigt läckert kontor mitt i centralaste Norrköping. Lokalen är ljus och trevlig och med en flexibel layout för den tillträdande hyresgästen. Här kan du själv vara med och utforma ditt framtida kontor. Nya och fräscha ytsikt, fullt utrustat pentry samt två toaletter (varav en HWC med dusch) samtliga med helkaklade väggar samt klinkers. Tillgång till gemensam konferensavdelning som ligger i direkt anslutning till lokalen. Tillgång även till en uteterass för den härliga fikastunden i solen. Möjlighet finns också att till omklädningsmöjligheter samt dusch i källarplanet för personal som hurtigt cyklar till jobbet.

Utförande

Våningsplan

7

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 296

Omgivning

Omgivning/natur

Mitt i city med närhet till ett brett shoppingutbud med utsikt över den prisbelönta Nya Hörsalsparken och Norrköpings nya trappa. Vid trappans slut finner du kvarteret Knäppingsborg.

Parkeringsmöjligheter/garage

Mycket nära till flertalet P-hus och garage.

Närservice

Norrköping City med ett brett utbud med över 140 butiker, närhet till bibliotek, vårdcentraler, bank, livsmedelsbutik, restauranger, pubar, biograf, museum mm. och gångavstånd till inomhusbad. Närhet till parkeringshus i City.

Kommunikationer

Buss och spårvagn i direkt anslutning till fastigheten. Promenadavstånd till Norrköpings resecentrum.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten Spiran är placerad mitt på Drottninggatan i centrala Norrköping. En knytpunkt för både gångtrafikanter och kollektivtrafik. Butiker och cafe i markplan samt kontor med enastående utsikt över nya Hörsalsparken. Fastigheten har en trevlig uteterass samt en flexibel konferensdel högst upp i fastigheten med mötesrum i olika sstorlekar ned full teknik. Möjlighet till dusch och ombyte i fastighetens källare för sportiga medarbetare.

Prästgatan 12 B
Sökhjälp