Skriv ut

Skapa PDF

Postgatan 8A, Nordstan

göteborg

Kontorslokal om 329 kvm på våning 2 vid Kronhusbodarna. Närhet till Nordstan och all övrig service.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 329 - 329 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal om 329 kvm! Lokalen ligger på andra våningen och har utsikt mot Kronhusgården. Det finns konferensrum, 10 kontorsrum med upp till 14 kontorsplatser och pentry.

Utförande

Byggår

1755

Våningsplan

2

Planlösning

Rumsindelat.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 329 329

Omgivning

Omgivning/natur

I Västra Nordstan mitt i Göteborgs historiska hjärta ligger Kronhuset & Kronhusbodarna. Här hittar du lokala hantverkare, historiska verksamheter, café och Gothenburg Wind Orchestra. Platsen är också omgiven av Stora Hamnkanalen, Nordstan, Lilla Bommen och Packhusplatsen.

Närservice

Det finns flera restauranger och caféer i Västra Nordstan. På kort promenadavstånd ligger köpcentret Nordstan och centrala gatustråk med butiker och restauranger. I Nordstan finns all tänkbar service - butiks- och restaurangyta utgör 70 000 m². Nordstan är Sveriges största shoppingcenter sett till omsättning och antalet besökare!

Kommunikationer

Ett stenkast från Kronhuset & Kronhusbodarna ligger knutpunkten Brunnsparken och Göteborgs centralstation. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns parkeringsmöjligheter i närliggande köpcentret Nordstan.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Postgatan 8A
Sökhjälp