Skriv ut

Skapa PDF

Viktor Rydbergsgatan 14, Lorensberg

göteborg

Kontorslokal om 230 kvm i en sekelskiftsvilla i trevliga Lorensberg, dessutom med egen trädgård.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 230 - 230 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds ett kontor i mycket centralt läge, precis ovanför Avenyn i Göteborg på Viktor Rydbergsgatan 14. Lokalen är på 230 kvm och är en renoverade sekelskiftsvilla med egen utgång till trädgård. Här sitter ni i Lorensbergs trevliga och lugna kvarter.

Utförande

Byggår

1929

Renoveringsår

2005

Våningsplan

1

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 230 230

Omgivning

Omgivning/natur

I området finns mycket bostäder, kontor och service. Här finns stjärnkrogen Thörnströms Kök, meet, Mr. P, Toso med flera. Närliggande Kapellplatsen erbjuder också Coop, Systembolaget, SATS och samt blom- och grönsakshandel.

Närservice

I området finns mycket kontorsverksamhet, bostäder men också shopping och restauranger. På ett par minuter är du vid Götaplatsen och Avenyn vilket bjuder på all tänkbar service, shopping och trevliga lunchrestauranger.

Kommunikationer

Till busshållplatsen Kapellplatsen är det endast 300 meter och nerför backen finns Götaplatsen med bussar som tar dig ner till Brunnsparken eller Korsvägen på ett få minuter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Viktor Rydbergsgatan 14
Sökhjälp