Centrum | Malmö

Favorit Dela

Föreningsgatan 26

Charmig kontorslokal högst upp i fastighet med hiss. Nära såväl kommunikation, handel och service. Parkering utanför. Här är det lätt att trivas!

Beskrivning

I denna representativa fastighet blir snart en charmig och trivsam lokal ledig på våning 4. Lokalen har både öppna och rumsindelade ytor. I dagsläget är lokalen verksam för vård-/omsorgsverksamhet men den lämpar sig lika bra som kontorslokal. Härifrån är det nära till allt! Endast 7 minuters promenad till Triangeln och dess Citytunnel och ca 15 minuter till Malmö Central. Intill fastigheten finns hållplats för Malmös stads- och regionsbussar. Ett perfekt läge för den som vill sitta centralt och lättillgängligt och ha bra kommunikationsmöjligheter.
  • Total yta

    420 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Malmö Rosquist 1

Byggår:

1924

Våningsplan:

3


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten har ett centralt och kommunikativt läge med närhet till Malmö Stadshus och till arbetsförmedlingen. Härifrån når du all tänkbar service och handel och en uppsjö av restauranger och caféer på kort promenadavstånd.

Kommunikationer:

Samtliga bussar går utanför på Amiralsgatan (1 min från fastigheten), gångavstånd till Triangeln och Centralstationen. För den bilburna så finns det parkeringsplatser utanför fastigheten och även garageplats att hyra ett stenkast bort.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anna Hurtig

Uthyrare

Anna Hurtig

anna.hurtig@svenskahus.se

010- VISA NR 010-603 93 51

072- VISA NR 072-544 63 17

Marknadsförs av Svenska Hus AB
svenskahus.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Föreningsgatan 26