Skriv ut

Skapa PDF

Föreningsgatan 26, Centrum

malmö

Charmig kontorslokal högst upp i fastighet med hiss. Nära såväl kommunikation, handel och service. Parkering utanför. Här är det lätt att trivas!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 420 - 420 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I denna representativa fastighet blir snart en charmig och trivsam lokal ledig på våning 4. Lokalen har både öppna och rumsindelade ytor. I dagsläget är lokalen verksam för vård-/omsorgsverksamhet men den lämpar sig lika bra som kontorslokal. Härifrån är det nära till allt! Endast 7 minuters promenad till Triangeln och dess Citytunnel och ca 15 minuter till Malmö Central. Intill fastigheten finns hållplats för Malmös stads- och regionsbussar. Ett perfekt läge för den som vill sitta centralt och lättillgängligt och ha bra kommunikationsmöjligheter.

Planlösning

Utförande

Byggår

1924

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 420 420

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten har ett centralt och kommunikativt läge med närhet till Malmö Stadshus och till arbetsförmedlingen. Härifrån når du all tänkbar service och handel och en uppsjö av restauranger och caféer på kort promenadavstånd.

Kommunikationer

Samtliga bussar går utanför på Amiralsgatan (1 min från fastigheten), gångavstånd till Triangeln och Centralstationen. För den bilburna så finns det parkeringsplatser utanför fastigheten och även garageplats att hyra ett stenkast bort.

Föreningsgatan 26
Sökhjälp