Entré
Fastigheten
Entré från gatan
Kontoret
Kontoret
Terassen
Centrum
Kontoret
Kontoret
Kontoret
Klockarv - ritning

Geneta Centrum | Södertälje

Favorit Dela

Klockarvägen 101

I Geneta centrum ligger lokalen som kan passa som utbildningslokaler, kontor eller dylikt. Egen entré från gatan, hiss finns.

Beskrivning

I Geneta centrum ligger lokalen som kan passa som kontorshotell, utbildningslokaler, kontor eller dyligt. Möjligheten finns att hyra halva ca 380 kvm eller hela 775 kvm. Lokalen är anpassningsbar och går att förändra. PLANLÖSNING Lokalen ligger på hela plan 1. Egen entré från gatan, trappa eller hiss för 4 pers/400 kg finns. Innanför dörren möts man av en större öppen yta med stora glaspartier vilket ger ett mycket ljust intryck, här finns också ett kök med serveringsmöjligheter. I lokalen finns ca 20st kontorsrum i varierade storlekar samt 2 st större utbildnings salar. En stor takterrass  tillhör lokalen. Lokalen har 4 st wc varav 2 st med dusch och 2 st hwc. Lokalerna är flexibla för att öppna upp eller få fler mindre rum.   OMGIVNING/NATUR Mitt i Geneta centrum med diverse utbud av restauranger och affärer. Stor parkering till centrumet som har gratis 2 timmars parkering. KOMMUNIKATIONER Goda bussförbindelser till Södertälje centrum.
  • Total yta

    775 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 380 775

Utförande

Våningsplan:

1


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanne Askvall

Susanne Askvall

susanne.askvall@bjurfors.se

070- VISA NR 070-976 91 06

070- VISA NR 070-976 91 06

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
bjurforsnaringsliv.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Klockarvägen 101

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör