Skriv ut

Skapa PDF

Teknikvägen 3B, Vallentuna

vallentuna

Delbar fastighet totalt ca 1.400kvm var av höglager 6,5m i takhöjd 766kvm + låglager 350kvm + kontor 280kvm. Stora portar, Mark för uppställning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Hyra: 1 000 till 1 200 kr/m²/år. Krav att hyresgästen bedriver momspliktig verksamhet
Storlek: 1 420 m²
Karta

Information

Beskrivning

Den ena delen av lokalen inhyser en pelarfri produktionshall med 6,5 m takhöjd till nock och ca 5,3 m till takbalk. Längs ena väggen finns ett entresolplan om ca 80 kvm. Personalingång och två industriportar med måtten B 3,7 m x H 3,1 m. Bakom denna hall finns ett pelarfritt varmlager där takhöjden är ca 5,6 m till nock och 4,5 m till takbalk. Industriport för lastintag med måtten B 3,7 m x H 4,2 m. Personalentré på baksidan leder till parkeringsplatserna. Tilläggsisolerat, nya ytskikt på golv och vägg samt helt ny LED-belysning. Den andra delen av lokalen är i två plan där nedre plan med fördel nyttjas som showroom, låglager, butik eller för produktion. Här finns lastport för varuintag med mått B 4,4 m x H 2,1 m. WC och HWC med klinker och rörelsestyrd LED-belysning. Nya fönster med säkerhetsglas. På övre plan finns kontor och personalutrymmen med slipade trägolv, vita väggar och helkaklad WC samt WC/dusch. Kontoren är ljusa, luftiga och stora rum som kan delas av om så önskas. Personalköket är nyrenoverat med dubbla uppsättningar av diskmaskiner samt micro och kyl/frys. Rymlig matplats med fönster både i yttervägg och med utsikt över produktionshallen. Duschrum med bastu, WC och omklädningsrum. Förberett för tvättmaskin. Fastigheten har fått ny fasad på de sidor som är mot omgivande vägar, samt tilläggsisolering, nya fönster och nydragen el.

Planlösning

Utförande

Byggår

1976

Renoveringsår

2018

Våningsplan

2

Antal rum

anpassningsbart

Teknisk information

Uppvärmning

Luftvärmepump (eget abonnemang)

Lokalen kan nås via

Flertalet industriportar och persondörrar. Markplan. Både gård som delas med andra företag i fastigheten och egen gård.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 280
Industri/Verkstad 374
Lager/Logistik 766

Ekonomi

Hyra

1 000 till 1 200 kr/m²/år. Krav att hyresgästen bedriver momspliktig verksamhet

Omgivning

Omgivning/natur

Mindre industriområde i närhet till centrum och bostadsområde. Gröna ytor i lokalens omedelbara närhet. Vallentuna kommun är en mycket expansiv kommun med stark tillväxt. Den har mycket natur och lantbruksytor, samt många mindre och medelstora företagare. Läget är strategist bra i Stockholms Norrort med närhet till Norrtälje, Arlanda och Uppsala.

Företag i närheten

Vallentuna centrum, pizzeria, fönsterrenovering, bilverkstad m fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser på gården, delvis inhägnad gård.

Närservice

Endast ett par minuters promenad till Vallentuna centrum med affärer, bank, kommunhuset, apotek, café och restauranger, bussar och Roslagsbanan.

Kommunikationer

Lokalen ligger i ett av Stockholm-norrorts kommunikationsnav. Ett par minuters gångavstånd till Roslagsbanan och buss till Upplands Väsby, Arninge, Humlegården, Danderyds sjukhus, Kista, samt lokalt inom Vallentuna kommun. Närhet till både E4 och E18.

Skyltläge

Ja på fasad

Teknikvägen 3B
Sökhjälp