Teknikvägen 3B

Vallentuna , Vallentuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

514 m²

Hyra

1 000kr/kvm Krav att hyresgästen bedriver momspliktig verksamhet

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Ny renoverat kontor 257kvm + lager/butik 257kvm i två våningar. Lastport till lager delen är 2,1m hög x 4,4m bred. Mark för uppställning i anslutning.

Lokalen är i två plan där nedre plan med fördel nyttjas som showroom, låglager, butik eller för produktion. Här finns lastport för varuintag med mått B 4,4 m x H 2,1 m. WC och HWC med klinker och rörelsestyrd LED-belysning. Nya fönster med säkerhetsglas. På övre plan finns kontor och personalutrymmen med slipade trägolv, vita väggar och helkaklad WC samt WC/dusch. Kontoren är ljusa, luftiga och stora rum som kan delas av om så önskas. Personalköket är nyrenoverat med dubbla uppsättningar av diskmaskiner samt micro och kyl/frys. Rymlig matplats med fönster både i yttervägg och med utsikt över produktionshallen. Duschrum med bastu, WC och omklädningsrum. Förberett för tvättmaskin. Fastigheten har fått ny fasad på de sidor som är mot omgivande vägar, samt tilläggsisolering, nya fönster och nydragen el.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 257 1 000
Industri & verkstad 257 1 000

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Q 2 2019

Hyresinformation:

1 000kr/kvm Krav att hyresgästen bedriver momspliktig verksamhet

Utförande

Byggår:

1976

Renoveringsår:

2018

Antal rum:

anpassningsbart

Teknisk information

Takhöjd:

2,5 m

Uppvärmning:

Luftvärmepump (eget abonnemang)

Omgivning

Omgivning/natur:

Mindre industriområde i närhet till centrum och bostadsområde. Gröna ytor i lokalens omedelbara närhet. Vallentuna kommun är en mycket expansiv kommun med stark tillväxt. Den har mycket natur och lantbruksytor, samt många mindre och medelstora företagare. Läget är strategist bra i Stockholms Norrort med närhet till Norrtälje, Arlanda och Uppsala.

Företag i närheten:

Vallentuna centrum, pizzeria, fönsterrenovering, bilverkstad m fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser på gården, delvis inhägnad gård.

Närservice:

Endast ett par minuters promenad till Vallentuna centrum med affärer, bank, kommunhuset, apotek, café och restauranger, bussar och Roslagsbanan.

Skyltläge:

Ja på fasad

Kommunikationer

Lokalen ligger i ett av Stockholm-norrorts kommunikationsnav. Ett par minuters gångavstånd till Roslagsbanan och buss till Upplands Väsby, Arninge, Humlegården, Danderyds sjukhus, Kista, samt lokalt inom Vallentuna kommun. Närhet till både E4 och E18.
Teknikvägen 3B

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB