Vallentuna | Vallentuna

Favorit Dela

Teknikvägen 3B

Ny renoverat kontor 257kvm + lager/butik 257kvm i två våningar. Lastport till lager delen är 2,1m hög x 4,4m bred. Mark för uppställning i anslutning.

Beskrivning

Lokalen är i två plan där nedre plan med fördel nyttjas som showroom, låglager, butik eller för produktion. Här finns lastport för varuintag med mått B 4,4 m x H 2,1 m. WC och HWC med klinker och rörelsestyrd LED-belysning. Nya fönster med säkerhetsglas. På övre plan finns kontor och personalutrymmen med slipade trägolv, vita väggar och helkaklad WC samt WC/dusch. Kontoren är ljusa, luftiga och stora rum som kan delas av om så önskas. Personalköket är nyrenoverat med dubbla uppsättningar av diskmaskiner samt micro och kyl/frys. Rymlig matplats med fönster både i yttervägg och med utsikt över produktionshallen. Duschrum med bastu, WC och omklädningsrum. Förberett för tvättmaskin. Fastigheten har fått ny fasad på de sidor som är mot omgivande vägar, samt tilläggsisolering, nya fönster och nydragen el.
  • Total yta

    514 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 257 1 000
Industri/Verkstad 257 1 000

Ekonomi


Utförande

Byggår:

1976

Renoveringsår:

2018

Antal rum:

anpassningsbart


Teknisk information

Takhöjd:

2,5 m

Uppvärmning:

Luftvärmepump (eget abonnemang)


Omgivning

Omgivning/natur:

Mindre industriområde i närhet till centrum och bostadsområde. Gröna ytor i lokalens omedelbara närhet. Vallentuna kommun är en mycket expansiv kommun med stark tillväxt. Den har mycket natur och lantbruksytor, samt många mindre och medelstora företagare. Läget är strategist bra i Stockholms Norrort med närhet till Norrtälje, Arlanda och Uppsala.

Företag i närheten:

Vallentuna centrum, pizzeria, fönsterrenovering, bilverkstad m fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser på gården, delvis inhägnad gård.

Närservice:

Endast ett par minuters promenad till Vallentuna centrum med affärer, bank, kommunhuset, apotek, café och restauranger, bussar och Roslagsbanan.

Kommunikationer:

Lokalen ligger i ett av Stockholm-norrorts kommunikationsnav. Ett par minuters gångavstånd till Roslagsbanan och buss till Upplands Väsby, Arninge, Humlegården, Danderyds sjukhus, Kista, samt lokalt inom Vallentuna kommun. Närhet till både E4 och E18.

Skyltläge:

Ja på fasad


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Swedérus

Johan Swedérus

johan@shiftlokal.se

08-5 VISA NR 08-54515994

070- VISA NR 070- 826 86 56

Marknadsförs av New Property AB
newproperty.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Teknikvägen 3B

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör