Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 36, City

stockholm

Effektivt, nyrenoverat och centralt kontor på Vasagatan 36.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 533 m²
Tillträde: Q1 2020
Karta

Information

Beskrivning

På representativ adress i ett av Stockholms mest attraktiva citylägen finns nu en unik möjlighet att etablera er verksamhet. Bli en självklar del av stadsbilden mitt i CBD. För långväga besökare och resande medarbetare är detta drömkontoret med Arlanda Express och Centralen rakt över gatan. Lokalen renoveras till en toppmodern standard vilket ger en yteffektiv lokal med öppen och flexibel planlösning med ljusa ytskikt. Öppet och luftigt på plan 4. Gott om fönster mot olika vädersträck. Välkommen till Vasagatan 36! Observera att referensbilderna i annonsen visar ett förslag på utförande från annan lokal och justeringar kan förekomma.

Utförande

Renoveringsår

2019

Våningsplan

4

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 533

Omgivning

Omgivning/natur

Ett optimalt kontorsläge mitt i city. På Vasagatan får ni ett representativt och tillgängligt kontor med Centralstationen tvärs över gatan. Entrén och trapphuset till huset har genomgått en renovering och modernisering, med nya skyltsystem och belysning bl.a. vilket ger ett trevligare första intryck för besökaren.

Närservice

Direkt närhet till all tänkbar service. Allt ifrån restauranger & shopping till hotell & konferens. Här saknas inget när det kommer till utbud och service!

Kommunikationer

Oslagbart kommunikationsläge med Arlanda Express och Centralstationen tvärs över gatan. Där tar ni er enkelt vidare med tåg, buss, flygbuss eller tunnelbana. Endast 20 min till Arlanda med Arlanda Express. Spar in på väntetider och maximera kvalitetstiden med tre minuter till Skandinaviens största knutpunkt för kommunikationer.

Dokument

Vasagatan 36
Sökhjälp