Skriv ut

Skapa PDF

Propellergatan 2, Västra hamnen

malmö

Kontor för dig som vill sitta på första parkett.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 172 m²
Tillträde: Augusti 2019
Karta

Information

Beskrivning

World Trade Center på Propellergatan blir förstahandsvalet för företag som vill nå högre. Med sina 7 våningar precis vid Hamnbassängen i Västra Hamnen får varje kontor kontakt med vattnet. I källarplan finns en modern sportdepå med cykelparkering, dusch- och omklädningsrum för de som vill kunna nyttja områdets flera grönområden under arbetsdagen. Restaurangen i entréplan förser fastighetens hyresgäster med frukost, lunch, fika eller varför inte en after work på uteserveringen intill vattnet? För företag som vill arbeta modernt och med medarbetare i fokus blir World Trade Center på Propellergatan mycket mer än ett kontor. Lokalen är på 172 kvadratmeter och har ett underbart ljusinsläpp. Utsikten är en av Västra Hamnen bästa mot Öresundbron och havet. Lokalen har egen ingång, pentry samt toalett. Med fönster från golv till tak och en takhöjd på 3 meter. Lokalen passar utmärkt för öppet kontorslandskap och ni förlägger med fördel större möten i fastighetens gemensamma konferens på plan 2. Hör av er till oss så hjälper vi er att anpassa lokalen efter era behov och önskemål. Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.

Planlösning

Utförande

Byggår

2019

Våningsplan

2 av 7

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 172

Omgivning

Företag i närheten

Som närmsta granne är Västra Hamnens övriga World Trade Centers; WTC Jungmansgatan och WTC Skeppsgatan där flertalet företag redan valt en WTC-fastighet.

Parkeringsmöjligheter/garage

Du parkerar intill fastigheten på Kockum Fritids parkering.

Närservice

I fastighetens entréplan kommer Graffiti café erbjuda ett modernt koncept som passar fastighetens hyresgäster. Sitt i restaurangen eller ta med dig maten till kontoret. Eller kanske ta en fika med kollegorna på uteserveringen mot vattnet. Masthustorget ligger på gångavstång med flertalet restauranger, caféer och servicehandel.

Kommunikationer

Precis utanför fastigheten stannar busslinje 2 och 5.

Länkar

Propellergatan 2
Sökhjälp