Skriv ut

Skapa PDF

Murmansgatan 124 B, Sege industriområde

malmö

Väldisponerat kontor med bra skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 159 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Trevlig ljus kontorslokal med traditionella kontorsrum på våningsplan två av tre i fastigheten. Planlösningen fördelas på 6 kontorsrum varav ett av dem är så stort att det med fördel kan avvändas som konferensrum. Öppen loungedel i anslutning till entrén med litet pentry. Möjlighet finns till mindre reception om ett av kontorsrummen öppnas upp. Fastigheten har ett ypperligt skyltläge i ett av Malmös mest aktiva områden. Rymligt förråd med fönster och hyllplan med gott om plats till skrivare. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Traditionella kontorsrum med fint ljusinsläpp och öppen loungedel med pentry.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 159

Omgivning

Närservice

Med närhet till Malmö centrum finns ett mycket stort utbud av service. Med bil tar du dig på några minuter till centralstationen och centrumkärnan. På gångavstånd finns en nyetablerad restaurang i gamla Sydsvenskanhuset, där serveras god husmanskost i trevliga lokaler.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig för kommunikationer både in till Malmö centrum samt ut från Malmö. I nära anslutning till fastigheten finns trafikleder samt busshållplats med flertalet busslinjer.

Murmansgatan 124 B
Sökhjälp