Skriv ut

Skapa PDF

Stekelgatan 28, Malmö

malmö

Lokal 28B och 28D Nybyggda verksamhetslokaler för kontor och lager i Valdemarsro, Malmö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 520 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I verksamhetslokalen erbjuds ert företag en möjlighet att hyra in er i en helt nybyggd fastighet på bästa logistikläge i expansiva Valdemarsro. Ett vackert mörkt tegel och en gedigen betongkonstruktion höjer byggnadens intryck till något utöver det vanliga för denna byggnadstyp. En genomtänkt placering av trapphus, entréer och portar ger stora möjligheter till anpassning av lokalerna. Tillsammans med oss får ni möjlighet att utforma lokaler skräddarsydda efter era specifika önskemål och behov.

Planlösning

Utförande

Byggår

2018

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Plan 1= 260m2 Plan 2= 260m2. Vi är medvetna om att varje hyresgäst har sina unika behov. Därför är lokalerna utformade så att de lätt kan skräddarsys efter era önskemål.

Teknisk information

Uppvärmning

Vatten burna radiatorer

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Utmärkta kommunikationsmöjligheter för både era medarbetare, besökare och varutransporter.

Ventilation

Komfortkyla T/F

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 260 1 600
Lager/Logistik 260 900

Omgivning

Omgivning/natur

Nära till naturen I Bulltofta rekreationsområde finns förutom de olika motions- och promenadspåren bland annat motionscenter, ute gym, bollplaner, minigolfbana, tennisbana och discgolfbana.

Företag i närheten

1. Mark & Miljö Projekt AB 2. Lambertsson Sverige AB 3. AkzoNobel AB 4. Nordsjö Butiker AB 5. Hjälpmedelscentralen 6. AB Bulltoftabanan 7. Besikta Bilprovning 8. Öresundsterminalen 9. DHL Express

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering på fastigheten

Närservice

Stort serviceutbud I området finns kommersiella verksamheter, bostäder och handel. Stora Bernstorp med livsmedelsbutik och varuhus ligger bara några minuter bort.

Kommunikationer

Lätt att ta sig till jobbet. Valdemarsro omgärdas av både Inre och Yttre ringvägen, vilket gör att det går smidigt att ta sig ut på de större vägnäten. Hållplatsen Valdemarsro ligger endast 300 meter bort och trafikeras av stadsbussarna 4 och 31. En cykelbana i direkt anslutning till fastigheten gör även cykeln till ett utmärkt pendlingsalternativ.

Skyltläge

På fasad samt flaggor

Övrig information

Övrigt

Träna på lunchen Friskvård på jobbet är ett bra sätt att öka produktiviteten och göra att de anställda mår bättre. Som hyresgäst har ni tillgång till fastighetens gemensamma gym med tillhörande bastu. Ett utmärkt logistikläge. Valdemarsro är en stadsdel som med sin strategiska placering är idealisk för att nå hela Öresundsregionen med korta ledtider. Valdemarsro erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter för både era medarbetare, besökare och varutransporter. Läget mellan Yttre och Inre ringvägen kopplar ihop området med de större vägnäten. Flygplatserna Kastrup och Sturup, Öresundsbron och färjorna möjliggör kontakter med Europa och resten världen.

Länkar

Stekelgatan 28
Sökhjälp