Skriv ut

Skapa PDF

Västra Esplanaden 9 B, Centrum

umeå

Mycket fin butikslokal med utmärkt skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 143 - 143 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mycket fin butikslokal med ljusa, fräscha ytskikt och stora fönster med utmärkt skyltläge. Lokalen har en öppen planlösning med utrymme för flera arbetsplatser alternativt fina butiksytor. Förutom den öppna butiksytan finns ett ljust och trevligt mötesrum, förråd, mindre kök samt toalett. Butiken har ett utmärkt läge på hörnet av Västra Esplanaden/Skolgatan med absolut närhet till Umeå centrum med dess utbud samt , vackra älven och strandpromenaden. Möjlighet att anpassa lokalen efter era behov. Ej lämplig för restaurang/café. Tillträde efter överenskommelse.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 143 143

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger med toppenläge i centrala Umeå med närhet till bra kommunikationer och all övrig service och bekvämligheter som centrala Umeå kan erbjuda i form av restauranger, handel, gym och parkeringsmöjligheter. Ett stenkast från lokalen ligger Umeälven med dess gångstråk och parker.

Närservice

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och parkeringshus.

Kommunikationer

Kort promenadavstånd till Vasaplan där alla stadsbussar passerar. 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 5-10 minuter att ta sig till Umeå flygplats.

Övrig information

Övrigt

Butik/kontor med fint centralt läge med stora fönster och bra skyltmöjligheter. Ytorna är flexibla och här finns möjlighet att själv vara med och utforma lokalen. Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar. Ett stenkast från lokalen ligger Umeälven med dess gångstråk och parker.

Dokument

Västra Esplanaden 9 B
Sökhjälp