Centrum
| UMEÅ

Favorit Dela

Västra Esplanaden 9 B

Mycket fin butikslokal med utmärkt skyltläge.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    143 m²

  • Hyra:
Mycket fin butikslokal med ljusa, fräscha ytskikt och stora fönster med utmärkt skyltläge. Lokalen har en öppen planlösning med utrymme för flera arbetsplatser alternativt fina butiksytor. Förutom den öppna butiksytan finns ett ljust och trevligt mötesrum, förråd, mindre kök samt toalett. Butiken har ett utmärkt läge på hörnet av Västra Esplanaden/Skolgatan med absolut närhet till Umeå centrum med dess utbud samt , vackra älven och strandpromenaden. Möjlighet att anpassa lokalen efter era behov. Ej lämplig för restaurang/café. Tillträde efter överenskommelse.
  • Total yta

    143 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger med toppenläge i centrala Umeå med närhet till bra kommunikationer och all övrig service och bekvämligheter som centrala Umeå kan erbjuda i form av restauranger, handel, gym och parkeringsmöjligheter. Ett stenkast från lokalen ligger Umeälven med dess gångstråk och parker.

Närservice:

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och parkeringshus.

Kommunikationer:

Kort promenadavstånd till Vasaplan där alla stadsbussar passerar. 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 5-10 minuter att ta sig till Umeå flygplats.


Övrig information

Övrigt:

Butik/kontor med fint centralt läge med stora fönster och bra skyltmöjligheter. Ytorna är flexibla och här finns möjlighet att själv vara med och utforma lokalen. Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar. Ett stenkast från lokalen ligger Umeälven med dess gångstråk och parker.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

David Nygren

David Nygren

david.nygren@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 55

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Västra Esplanaden 9 B

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör