Skriv ut

Skapa PDF

Vattholmavägen 10, Kapellgärdet

uppsala

BUTIK UNDER UPPFÖRANDE PÅ KAPELLGÄRDET.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 1 800 kr/m²/år. Det är en kallhyra och värme, vatten, el, och moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 79 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal lämpad för butik/kontor under uppförande. Beräknad inflytt hösten 2019. Lokalen kommer ha skyltfönster i två väderstreck och entré ut mot Vattholmavägen. Härifrån tar du dig lätt ner på stan med fina gång- och cykelvägar men även snabbt med bil till E4:ans påfarter.

Utförande

Planlösning

En hörnlokal under uppförande om 79 kvm. Lokalen kommer ha fönster i två väderstreck och entré ut mot Vattholmavägen. Den kommer vara färdigställd med målade väggar, golv, basbelysning, HWC och pentry.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 79 1 800

Ekonomi

Hyra

1 800 kr/m²/år. Det är en kallhyra och värme, vatten, el, och moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.

Företag i närheten

Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service. In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.

Vattholmavägen 10
Sökhjälp