Skriv ut

Skapa PDF

Berga Allé 1

helsingborg

Tillfälle att hyra Kavalleristens paradvåning. Lokalen har en öppen planlösning kombinerat med samtalsrum och konferensrum. Stor solterass ingår.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 384 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen in i det unika företagshuset Kavalleristen. Kavalleristen är en imponerande byggnad från 1912 med majestätisk historia. Fastigheten är välbevarad och de historiska attributen är vårdade med omsorg. Ståtliga kalkstenstrappor, eleganta takmålningar, polerat trä och putsad metall bidrar till harmonin – precis som takterrassens storslagna utsikt. Det är högt till tak och gott om plats för tankar och kreativitet. Kavalleristens lokaler är funktionella och passar för såväl stora som små företag. Här kan vi erbjuda en kontorslokal på ca 384 m². På Kavalleristen kan ditt företag få lokaler som passar just ert sätt att arbeta. Oavsett om ni vill ha en öppen planlösning för att stödja den interna kommunikationen eller behöver enskilda rum för arbete i lugn och ro. Här finns också goda konferensmöjligheter.

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Lokalen har en öppen planlösning med konferensrum och ett par samtalsrum. Finns även en balkong och en stor solterass i västerläge.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 384

Omgivning

Omgivning/natur

Västra Berga ligger intill Norra Infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjlihgeter samt laddplatser finns.

Närservice

Närhet till gym. I fastigheten finns en lunchrestaurang. Goda konferensmöjligheter finns.

Kommunikationer

Att ta sig till Berga är enkelt, både för den som är på väg till jobbet eller för alla dagliga transporter till och från företagen. E4 / E6 ligger alldeles intill. 10 min gångväg till buss och Maria Station. Ängelholms flygplats når man på ca 20 minuter.

Övrig information

Övrigt

F.d. Kungliga Skånska Husarregementets 1:a bataljon. Kontorsfastighet med hög standard. I fastigheten finns restaurang med trevliga luncherbjudanden.

Berga Allé 1
Sökhjälp