Skriv ut

Skapa PDF

Berga Allé 1

helsingborg

Charmiga kontor för ett mindre företag.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 81 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ändamålsenliga lokaler för såväl stora som små företag som vill profilera sig i ett unikt företagshus. Här kan vi erbjuda en kontorslokal på ca 81 kvm. Kavalleristen är en imponerande byggnad från 1912 med majestätisk historia. Fastigheten är välbevarad och de historiska attributen är vårdade med omsorg. Ståtliga kalkstenstrappor, eleganta takmålningar, polerat trä och putsad metall bidrar till harmonin – precis som takterrassens storslagna utsikt. Det är högt till tak och gott om plats för tankar och kreativitet. Kavalleristens lokaler är funktionella och passar för såväl stora som små företag. Här kan vi erbjuda en kontorslokal på ca 81 m². På Kavalleristen kan ditt företag få lokaler som passar just ert sätt att arbeta. Oavsett om ni vill ha en öppen planlösning för att stödja den interna kommunikationen eller behöver enskilda rum för arbete i lugn och ro. Här finns också goda konferensmöjligheter.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 81

Omgivning

Omgivning/natur

Västra Berga ligger intill Norra Infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an.

Närservice

På Berga finns bank, kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, grossister och detaljister inom det mest skiftande branscher. I fastigheten finns dessutom en lunch- och affärsrestaurang.

Kommunikationer

Att ta sig till Berga är enkelt, både för den som är på väg till jobbet eller för alla dagliga transporter till och från företagen. Motorvägen ligger alldeles intill, liksom pågatågsstation. Ängelholms flygplats når man på ca 20 minuter.

Övrig information

Övrigt

F.d. Kungliga Skånska Husarregementets 1:a bataljon. Kontorsfastighet med hög standard. I fastigheten finns restaurang med trevliga luncherbjudanden.

Berga Allé 1
Sökhjälp