HELSINGBORG

Favorit Dela

Rundgången 30 b

Kontorslokal på Berga.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    434 m²

  • Hyra:
I detta kontor finner ni en bra planlösning för företag som vill sitta rumsindelat. Centralt i lokalen finns det trevliga gemensamhetsytor.
  • Total yta

    434 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Bra skyltläge precis intill norra infarten i Helsingborg. Området har bra infrastruktur, en god logistik och en vacker och funktionell utemiljö med grönskande lövträd. Kring Rundgången finns det idag ett bra företagsklimat som till stor del byggs upp av verksamheter med fokus människors hälsa och välbefinnande.

Närservice:

Det är nära till bussar och lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Från Rundgången cyklar man på fina cykelvägar in till stadskärnan. Goda parkeringsmöjligheter finns också i området.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av kontor, butik - och lagerlokaler i 6 byggnader i varierande 1-5 plan. Den är belägen på Västra Berga, som i huvudsak utgörs av kontors-, service- och industrilokaler.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Åse Lundgren

Åse Lundgren

ase.lundgren@castellum.se

+464 VISA NR +4642269142

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Rundgången 30 b

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör