Skriv ut

Skapa PDF

Kuskvägen 8, Häggvik

sollentuna

Flexibla kontors- och lagerlokaler i Häggvik uthyres.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 170 - 1 195 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorsytorna i denna lokal är överlag i gott skick, med ljusa ytskikt och gott om ljussläpp då lokalerna är genomgående med fönster i två väderstreck. De flesta rum i kontorsytorna är avdelade genom glaspartier, som tar tillvara och sprider dagsljuset även till de inre delarna av lokalerna. Lagerytorna på bottenvåningen är mycket lättillgängliga, genom varsin stor lastport mot gårdsplanen och lämpar sig väl för lager/logistik, i kombination med kontorsverksamhet i lokalerna på det ovanliggande plan 1. Ytorna fördelar sig över tre våningsplan, med kontorsytorna på plan 1 och 2, samt lagerytorna på plan BV: Minsta kontorslokal: ca 170 kvm Största kontorslokal: ca 810 kvm Lager-/logistiklokal: ca 385 kvm Total yta att hyra: ca 1 195 kvm.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Dessa lokaler utgörs i huvudsak av rumsindelade kontorsytor på plan 1 och 2 i varsin flygel av fastigheten. De utgörs av en blandning av kontors- och mötesrum i olika storlekar enligt bifogad planritning. I kontorsytorna finns även förråd, pentry och WC-grupper. Kontorslokalerna kan hyras i olika storlekar mellan ca 170 kvm - ca 810 kvm. I anslutning till kontorsytorna finns även två lagerlokaler om sammanlagt ca 385 kvm på bottenvåningen i fastigheten. Dessa består huvudsakligen av stora öppna ytor, med varsin lastport. I lagerytorna finns även några mindre lagerkontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 170 1 195

Omgivning

Omgivning/natur

Häggvik ligger strategiskt placerat intill E4 i Sollentuna och bebyggelsen i området utgörs till stora delar av den väletablerade handelsplatsen där många av de stora kedjorna är verksamma. Området gränsar även till villabebyggelsen i bl.a. Tureberg.

Närservice

De stora handelsbyggnaderna i Häggvik, med bl.a. Ica Maxi och Willys, erbjuder ett stort utbud av varor och tjänster. Här planeras även för byggande av ett nytt stort handelsområde, Häggvik Entré, med fokus på volymhandel och livsmedel.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer: Bil: Fastigheten ligger i nära anslutning till E4, nära Trafikplats Häggvik, samt Häggviksleden (väg265) och Sollentunavägen/Danderydsvägen (väg262). Buss: Ca 150 meter från fastigheten finns hållplats för linjerna 522 (Sollentuna station - Klasro industriområde - Stinsen) och 537 (Upplands Väsby - Norrviken stn - Kista centrum). Pendeltåg: Inom drygt 10 minuters gångavstånd ligger såväl Sollentuna station som Häggviks station på bekvämt avstånd.

Vägbeskrivning

Från E4 tar man av vid Trafikplats Häggvik vid Sollentuna och svänger sedan höger i Häggviksrondellen och följer skyltningen mot "Stinsen" söderut på Bagarbyvägen fram till nästa rondell. I rondellen tar man av till vänster in på Mossvägen som redan efter ca 50 meter leder till Kuskvägen där fastigheten är belägen.

Kuskvägen 8
Sökhjälp