Skriv ut

Skapa PDF

Blekholmstorget 30 F, City

stockholm

Kontorshotell och coworking-arbetsplatser vid Kungsbron i Stockolms city.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 6 - 30 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I bästa läge i Stockholms city erbjuder det nyöppnade och toppmoderna UMA Workspace Kungsbron såväl privata kontor i olika storlekar som attraktiva coworking-kontor med 24/7-tillgänglighet och högkvalitativa servicetjänster ett stenkast från Stockholms Centralstation, Cityterminalen och Arlanda Express. Dessa moderna och flexibla kontorslösningar erbjuder allt du behöver för effektivt arbete, nätverkande, service och flexibilitet i en stimulerande och smakfullt inredd modern miljö. De privata kontorsrummen finns i storlekar mellan 6,5 - 100 kvm. Kontoren är alla låsbara och fullt utrustade, med bl.a. höj- och sänkbara skrivbord. De populära coworking-arbetspatserna om ca 4 kvm innebär en flexibel lösning där du kan välja mellan ett dags- eller månadsbaserat medlemskap, med dedikerad eller icke-dedikerad skrivbordsplats, och där även kostnadseffektiva teamlösningar är tillgängliga. Oavsett val av medlemskap ingå alltid tillgång till en rad högkvalitativa tjänster, som WiFi, postlåda, virtuell adress, moderna mötesrum för upp till 16 personer, telefonrum, utskrift och kopiering, kaffe och te, UMA Community med community manager och regelbundna evenemang, skåp, duschar och städning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Planlösning

De avskilda kontorsrummen i Uma Workspace Kungsbron finns i olika storlekar, där de mindre mellan 6,5-10 kvm har plats för 1-2 personer, medan de medelstora rummen mellan 20-30 kvm har plats för 3-6 personer och de större rummen mellan 30-100 kvm rymmer från 6 personer och uppåt. Dessutom finns här möjlighet att hyra coworking-arbetsplatser, där de olika månadsbaserade medlemskapen erbjuder såväl dedikerad som icke dedikerad skrivbordsplats om ca 4 kvm i de öppna gemensamma ytorna.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 6 30

Omgivning

Omgivning/natur

Uma Workspace Kungsbron har ett ypperligt strategiskt och centralt läge i Stockholms pulserande affärskvarter, precis intill bl.a. World Trade Center, Centralstationen och Cityterminalen. Med andra ord bör det vara perfekt för dig som vill vara verksam "mitt i smeten" i flexibla lokaler som anpassas med storlek och service, i stället för att "sitta fast" i stora och kostsamma lokaler där du själv måste ordna med alla praktiska göromål.

Närservice

Som hyresgäst/medlem i UMA Workspace Kungsbron får du dygnet runt tillgång till en lång rad tjänster som underlättar din vardag och låter dig fokusera på din kärnverksamhet, dina kunder och dina möten. Bland de tjänster som ingår är: WiFi, postlåda, virtuell adress, moderna mötesrum för 3 - 16 personer, telefonrum, utskrift och kopiering, kaffe och te, UMA Community med community manager och regelbundna evenemang, skåp, duschar och städning. I fastigheten finns även Lundqvist & Lindqvist Konferens med konferensrum med plats för upp till 96 personer,.

Kommunikationer

Kommunikationsplattformen för UMA Workspace Kungsbron är förstklassig och kräver egentligen ingen närmare presentation då läget, mitt i Stockholms city torde vara oöverträffat i hela landet, med t-bana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, flygbussar och ett tiotal busslinjer på endast några minuters promenadavstånd.

Vägbeskrivning

Man tar sig mycket enkelt till fastigheten med bil då Blekholmsgatan nås från såväl Klarabergsviadukten som Kungsbron.

Blekholmstorget 30 F
Sökhjälp