Skriv ut

Skapa PDF

Bodalsvägen 2A, Baggeby Torg

lidingö

Flexibel butiks- eller lagerlokal som helrenoveras i f.d. bowlinghallen i Baggeby på Lidingö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Lager/Logistik
Storlek: 1 250 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Denna rymliga och flexibla butiks-/lagerlokal har ett mycket bra och lättillgängligt läge för såväl anställda som besökare invid Baggeby torg på Lidingö. Lokalen ligger i markplan och är i dagsläget helt stomren, sedan den tidigare använts som bowlinghall. Detta ger den mycket goda möjligheter till anpassning för att möta en ny hyresgästs behov av fräscha, skräddarsydda och ändamålsenliga lokaler. Lokalen lämpar sig väl för exempelvis butiksverksamhet då den har entré mot den stora intilliggande parkeringen som har tre timmars fri parkering. Möjligheterna till lagerhållning är också mycket goda, då det även planeras för att skapa en ny lastdörr med förbindelsegång till en stor lastport på fastighetens kortsida mot Kostervägen.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalen utgör av en stor öppen yta i markplan, vilken tidigare haft funktion som bowlinghall. Av detta finns dock inga spår då lokalen i dagsläget är helt ren på inredning. Planlösningen kan skräddarsys helt efter tillträdande hyresgästs önskemål, då fastigheten vilar på pelare och det därmed saknas bärande innerväggar.

Teknisk information

Takhöjd

2,9 m

Lokalen kan nås via

- lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 1 250

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger invid Baggeby torg, strax söder om Lidingöbron, Lidingö Centrum och Millesgården. Bebyggelsen i området består till övervägande delar av flerfamiljshus. I fastigheten finns bl.a. ett gym, möbelaffär, körskola och en sushirestaurang. Vid intilliggande Baggeby torg finns mataffär, pizzeria, hamburgerrestaurang och tandläkare.

Närservice

I fastighetens omedelbara närhet finns bl.a. tre restauranger och en matvarubutik, och i närliggande Lidingö Centrum finns ett 40-tal butiker och restauranger samt all service man kan önska i form av bl.a. bank, mäklare, optiker, gym, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, m.m. I närområdet finns även Scandic Hotell Foresta, samt Millesgården.

Kommunikationer

Fastigheten nås bekvämt med bil genom sin närhet till Södra Kungsvägen och Lidingöbron, som nås på någon minut med bil. Lidingöbanans station Baggeby ligger endast 100 meter från fastigheten, och färden till Ropsten tar bara ett par minuter. Precis intill fastigheten finns även hållplats för busslinjerna 221 och 238, som går mellan Ropsten - Larsberg - Högsätra.

Vägbeskrivning

Det är mycket lätt att hitta till fastigheten som har adress Bodalsvägen 2A i Baggeby på Lidingö. Från Södra Kungsvägen, vid Preemmacken, svänger man helt enkelt av direkt in på Bodalsvägen som man sedan följer i ca. 150 meter till fastigheten.

Bodalsvägen 2A
Sökhjälp