Den stora parkeringen intill lokalen har tre timmars fri parkering
Fastighetens norra kortsida mot Kostervägen
Den stora lastporten till höger i bild kommer att leda till lokalen, för smidig logistik
Lokalen ligger i markplan, med fönster längs fastighetens långsida mot Bodalsvägen
Den stora öppna ytan har tidigare använts som bowlinghall
Lokalen har fönster längs långsidan mot Bodalsvägen
Lokalen saknar bärande innerväggar, vilket ger goda möjligheter till anpassning av planlösningen
Lokalen kommer att få ett nytt lastintag ett tiotal meter till höger om det befintliga
Lokalens befintliga entré till höger i bild
Planritning med förslag till nytt lastintag mot Kostervägen

Baggeby Torg | Lidingö

Favorit Dela

Bodalsvägen 2A

Flexibel butiks- eller lagerlokal som helrenoveras i f.d. bowlinghallen i Baggeby på Lidingö.

Beskrivning

Denna rymliga och flexibla butiks-/lagerlokal har ett mycket bra och lättillgängligt läge för såväl anställda som besökare invid Baggeby torg på Lidingö. Lokalen ligger i markplan och är i dagsläget helt stomren, sedan den tidigare använts som bowlinghall. Detta ger den mycket goda möjligheter till anpassning för att möta en ny hyresgästs behov av fräscha, skräddarsydda och ändamålsenliga lokaler. Lokalen lämpar sig väl för exempelvis butiksverksamhet då den har entré mot den stora intilliggande parkeringen som har tre timmars fri parkering. Möjligheterna till lagerhållning är också mycket goda, då det även planeras för att skapa en ny lastdörr med förbindelsegång till en stor lastport på fastighetens kortsida mot Kostervägen.
  • Total yta

    1250 m2


Utförande

Planlösning:

Lokalen utgör av en stor öppen yta i markplan, vilken tidigare haft funktion som bowlinghall. Av detta finns dock inga spår då lokalen i dagsläget är helt ren på inredning. Planlösningen kan skräddarsys helt efter tillträdande hyresgästs önskemål, då fastigheten vilar på pelare och det därmed saknas bärande innerväggar.


Teknisk information

Takhöjd:

2,9 m

Lokalen kan nås via:

- lastbil

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger invid Baggeby torg, strax söder om Lidingöbron, Lidingö Centrum och Millesgården. Bebyggelsen i området består till övervägande delar av flerfamiljshus. I fastigheten finns bl.a. ett gym, möbelaffär, körskola och en sushirestaurang. Vid intilliggande Baggeby torg finns mataffär, pizzeria, hamburgerrestaurang och tandläkare.

Närservice:

I fastighetens omedelbara närhet finns bl.a. tre restauranger och en matvarubutik, och i närliggande Lidingö Centrum finns ett 40-tal butiker och restauranger samt all service man kan önska i form av bl.a. bank, mäklare, optiker, gym, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, m.m. I närområdet finns även Scandic Hotell Foresta, samt Millesgården.

Kommunikationer:

Fastigheten nås bekvämt med bil genom sin närhet till Södra Kungsvägen och Lidingöbron, som nås på någon minut med bil. Lidingöbanans station Baggeby ligger endast 100 meter från fastigheten, och färden till Ropsten tar bara ett par minuter. Precis intill fastigheten finns även hållplats för busslinjerna 221 och 238, som går mellan Ropsten - Larsberg - Högsätra.

Vägbeskrivning:

Det är mycket lätt att hitta till fastigheten som har adress Bodalsvägen 2A i Baggeby på Lidingö. Från Södra Kungsvägen, vid Preemmacken, svänger man helt enkelt av direkt in på Bodalsvägen som man sedan följer i ca. 150 meter till fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FF

Uthyrare

Ferdinand von Fluck

ferdinand.vonfluck@relier.se

0705 VISA NR 0705-39 02 80

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bodalsvägen 2A

Om Relier - Real Estate Advisor

Relier - Real Estate Advisor - Vi är en av Sveriges största lokalförmedlare! Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling. Relier - Real Estate Advisor har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Relier - Real Estate Advisor erbjuder även kvalificerade tjänster vid köp eller försäljning av kommersiella fastigheter. Vi har även en nationell grupp inom industri- och logistikuthyrning. Med lokalkännedom och kontor på olika marknader i kombination med både lokaluthyrning och fastighetstransaktioner har vi en unik möjlighet att hyra ut lokaler och sälja fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan gör för Er!

Fler annonser från denna annonsör