City | Stockholm

Favorit Dela

Klarabergsviadukten 63

Mobila arbetsplatser i Waterfront Building.vid Stockholms central.

Beskrivning

I Waterfront Building, vid Stockholms central, kan vi erbjuda mobila arbetsplatser för dig som vill ha en flexibel arbetsplats i bästa läge. När du kommer till kontoret väljer du en ledig plats, packar upp och börjar arbeta. Vid arbetsdagens slut lämnar du skrivbordet och låser in dina saker i ett eget skåp. Följande ingår: - Medlemskort för inpassering till lokalerna dygnet runt, veckans alla dagar - Obegränsad tid på kontorshotellet - Bemannad reception måndag till fredag, kl. 08-17, med möjlighet till förhöjd service - Städning två gånger per dag - Lounge och kafé - Kök med kylskåp och mikrovågsugn - Trådlöst internet - Dagstidningar (Di & SvD) - Vardagsrum med böcker - Bildskärmar med löpande uppdatering av nyheter och information - Tillgång till färgskrivare, skanner, kopiering och fax, till ett värde av 250 kr/mån - Kaffe och te - Frukost varje tisdag - 30 % rabatt på hyra av möteslokaler - Gäster gratis i hyrda möteslokaler - Tillgång till eget skåp.
  • Total yta

    40 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 5 40

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Waterfront Building


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Med Centralstationen och Arlanda Express i princip vägg i vägg sitter du mitt i händelsernas centrum. Gångavstånd till det mesta med gott om restauranger och all tänkbar service.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FF

Uthyrare

Ferdinand von Fluck

ferdinand.vonfluck@relier.se

0705 VISA NR 0705-39 02 80

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Klarabergsviadukten 63

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör