Solna centrum | Solna

Favorit Dela

Skytteholmsvägen 39A

Toppmoderna kontorslokaler i två plan intill Solna Centrum.

Beskrivning

Denna fräscha och moderna kontorslokal har ett förträffligt läge på Skytteholmsvägen, precis intill Solna Centrum, vilket gör den mycket lättillgänglig för såväl anställda som besökare. Lokalens ytor fördelar sig över två våningsplan, som förbinds med varandra genom såväl en interntrappa som en internhiss. Lokalen lämpar sig exempelvis för kontorsverksamhet med kundmottagning, eller utbildning, då det i direkt anslutning till entrén finns en fin öppen yta med modern reception och lounge/showroom. Lokalen har även gott om konferens- och mötesrum. Lokalen är bl.a. försedd med bredband via fiber och mötesrummen har ett modernt bokningssystem med bildskärmar. Lokalen är i mycket gott skick och det finns utmärkta förutsättningar att ytterligare anpassa bl.a. ytskikt och inredning för att passa en ny hyresgästs önskemål om representativa och funktionella lokaler. Det finns även möjlighet dela upp lokalen till två separata ytor genom att bygga igen interntrappan och hissen, då nedervåningen om ca 228 kvm har separat ingång via fastighetens trapphus mot Hannebergsgatan.
  • Total yta

    936 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 228 936

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Turkosen 1

Planlösning:

Lokalen fördelar sig över två plan, övre och nedre bottenvåning, som förbinds med varandra genom en interntrappa och en internhiss. Det övre våningsplanet omfattar ca 708 kvm och har entré mot fastighetens innergård. Innanför entrén finns en välkomnande foajé och reception, och intill denna finns en öppen yta med showroom, mötesrum, flera WC samt omklädningsrum. De intilliggande kontorsytorna består av en blandning av kontorsrum av varierande storlek, flera större konferensrum och mindre mötes-/samtalsrum, förrådsrum, serverrum, WC & RWC, pausrum, samt ett stort kök med balkong. På det nedre våningsplanet, som sammanlagt omfattar ca 228 kvm, finns en stor öppen yta intill interntrappan mellan våningsplanen. Här finns även några kontors- och mötesrum, samt två omklädningsrum med dusch och WC. Intill hissen finns en separat entré till lokalerna, som leder fastighetens trapphus med entré mot Hannebergsgatan. På nedervåningen finns även förrådsytor om ca 28 kvm i nära anslutning till sidoentrén.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Bebyggelsen närmast fastigheten består av en blandning av flerfamiljshus och kontorsbyggnader, och endast ett par hundra meter från fastigheten samt det stora köpcentrumet Solna Centrum med över 100 butiker och restauranger. I närheten ligger även Skytteholmsområdet, med Skytteholms IP och Solnahallen. Solna präglas av mycket goda förutsättningar för företagande och kommunen har under tio år i rad (2008-2017) rankats högst i landet i Svenskt Näringslivs stora undersökning om företagsklimat.

Närservice:

Endast 200 meter från fastigheten ligger Solna Centrum, med över 100 butiker och restauranger och all service man kan önska i form av bl.a. bank, mäklare, hotell, gym, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, m.m. I närområdet finns även ytterligare flera restauranger, hotell och konferensanläggningar, Folkets hus, bilverkstad, m.m.

Kommunikationer:

Fastigheten nås bekvämt med bil genom sin närhet till trafiklederna Frösundaleden, Solnavägen och Huvudstagatan, samt givetvis även de närliggande E4, E18 och E20 som nås på några minuter. T-banestation Solna centrum ligger endast 200 meter från fastigheten och strax intill den finns även hållplats för tvärbanan, som går mellan Solna och Sickla via bl.a. Alvik, Liljeholmen och Gullmarsplan. I fastighetens omedelbara närhet finns även hållplatser för ett femtontal olika busslinjer, med ett stort antal olika destinationer i såväl norr- och västerort som söderort.

Vägbeskrivning:

Det är mycket lätt att hitta till fastigheten som har adress Skytteholmsvägen 39A i Solna, endast ett kvarter från Solna Centrum. Från såväl Frösundaleden som Storgatan tar man av in på Huvudstagatan mot Solna Centrum, och svänger sedan in på Hannebergsgatan, där fastigheten ligger i korsningen av Hannebergsgatan/ Skytteholmsvägen.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FF

Uthyrare

Ferdinand von Fluck

ferdinand.vonfluck@relier.se

0705 VISA NR 0705-39 02 80

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Skytteholmsvägen 39A

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör