Kummelbergets industriområde | Saltsjö-Boo

Favorit Dela

Snickarvägen 1H

Kontorsrum i olika storlekar i kontorsgemenskap vid Kummelberget i Saltsjö-Boo.

Beskrivning

Kontorslokalerna i denna kontorsgemenskap är överlag i gott skick, med ljusa ytskikt och samtliga försedda med fönster mot omgivningarna och in mot den ljusgård där de gemensamma utrymmena i form av pentry med mikrovågsugn, kyl/frys, förvaring och matplats/pausyta, är samlade och där även en spiraltrappa leder upp till en yta för konferenser/möten. Kontorsrummen kan hyras vart och ett för sig, eller flera tillsammans i olika kombinationer.
  • Total yta

    145 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 9 145

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skarpnäs 6:22

Våningsplan:

1

Planlösning:

Dessa lokaler utgörs av ett flertal kontorsrum i varierande storlekar, mellan 9-26 kvm, i en s.k. kontorsgemenskap på plan 2 i fastigheten, och som ligger samlade runt en ljusgård med gemensamma utrymmen i form av pentry, lounge, wc och konferensavdelning.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I Kummelbergets företagsområde finns ett flertal företag etablerade i en mängd olika branscher med inriktning mot bl.a. tillverkning, inredning, service, bygg, produktion och teknik, livsmedel, bil och motor.

Närservice:

Mittemot fastigheten finns "Ett litet hotell" med 20 rum, och strax intill finns restaurang Serverfood/Nackapaviljongen med lunchservering, catering och festvåning.

Kommunikationer:

Fastigheten är lättillgänglig med bil tack vare sin omedelbara närhet till Skarpövägen. Endast 50 meter från fastigheten finns busshållplats för linje 444, som trafikerar sträckan Slussen - Björknäs - Orminge.

Vägbeskrivning:

Det är smidigt att ta sig till och från Snickarvägen i Kummelbergets företagsområde, som nås på några minuter från Värmdövägen via Mensättravägen och Skarpövägen.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FF

Uthyrare

Ferdinand von Fluck

ferdinand.vonfluck@relier.se

0705 VISA NR 0705-39 02 80

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Snickarvägen 1H

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör