Skriv ut

Skapa PDF

Snickarvägen 1H, Kummelbergets industriområde

saltsjö-boo

Kontorsrum i olika storlekar i kontorsgemenskap vid Kummelberget i Saltsjö-Boo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 9 - 145 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokalerna i denna kontorsgemenskap är överlag i gott skick, med ljusa ytskikt och samtliga försedda med fönster mot omgivningarna och in mot den ljusgård där de gemensamma utrymmena i form av pentry med mikrovågsugn, kyl/frys, förvaring och matplats/pausyta, är samlade och där även en spiraltrappa leder upp till en yta för konferenser/möten. Kontorsrummen kan hyras vart och ett för sig, eller flera tillsammans i olika kombinationer.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Dessa lokaler utgörs av ett flertal kontorsrum i varierande storlekar, mellan 9-26 kvm, i en s.k. kontorsgemenskap på plan 2 i fastigheten, och som ligger samlade runt en ljusgård med gemensamma utrymmen i form av pentry, lounge, wc och konferensavdelning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 9 145

Omgivning

Omgivning/natur

I Kummelbergets företagsområde finns ett flertal företag etablerade i en mängd olika branscher med inriktning mot bl.a. tillverkning, inredning, service, bygg, produktion och teknik, livsmedel, bil och motor.

Närservice

Mittemot fastigheten finns "Ett litet hotell" med 20 rum, och strax intill finns restaurang Serverfood/Nackapaviljongen med lunchservering, catering och festvåning.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig med bil tack vare sin omedelbara närhet till Skarpövägen. Endast 50 meter från fastigheten finns busshållplats för linje 444, som trafikerar sträckan Slussen - Björknäs - Orminge.

Vägbeskrivning

Det är smidigt att ta sig till och från Snickarvägen i Kummelbergets företagsområde, som nås på några minuter från Värmdövägen via Mensättravägen och Skarpövägen.

Snickarvägen 1H
Sökhjälp