Skriv ut

Skapa PDF

Lundagatan 16, Huvudsta

solna

Toppmodern kontorslokal i två plan i Huvudsta, nära Solna Centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 519 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Denna mycket fräscha och moderna lokal i Huvudsta omfattar två våningsplan och är belägen i ett nyproducerat flerfamiljshus i de lugna omgivningarna något hundratal meter söder om Solna Centrum. Det finns såväl takförsedda p-platser utomhus att hyra, som garageplatser i fastighetens garage, med egen entré direkt in till lokalen. Lokalen är i mycket gott skick, med ljusa ytskikt på väggar och tak och gott om fönster och interna glaspartier som tar tillvara och fördelar dagsljuset. I den välkomnande entrén och i pentryt på övervåningen finns ett vackert stengolv, medan resten av ytorna på våningsplanet har fräscha textilmattor i olika sobra kulörer. På nedervåningen finns även stora ytor med parkettgolv. Lokalen har mycket god ventilation, och komfortabelt inomhusklimat uppnås även sommartid genom kyld tilluft och mekanisk frånluft. Lokalen är i princip inflyttningsbar i befintligt skick, men den går givetvis att anpassa för att passa tillträdande hyresgästs önskemål. Ytorna på nedre plan, som har egen entré direkt från fastighetens garage, kan exempelvis även att disponera som verkstad/förråd eller annan lämplig verksamhet.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalen fördelar sig över två plan som förbinds med varandra genom en interntrappa. Den övre våningen omfattar ca 401 kvm och ligger i gatuplan, med entré från fastighetens trapphus och fönster i tre väderstreck. Nedervåningen, om ca 118 kvm, har en separat sidoentré som leder direkt till fastighetens garage. Ytorna på de båda våningsplanen är i dagsläget uppdelade i en blandad planlösning, bestående av såväl öppna kontorsytor som kontors-, konferens- och mötesrum i olika storlekar enligt bifogad planritning. Det finns även förråd, vilrum, pentry med pausyta, kylt serverrum, städskrubb, samt inte mindre än fem WC, varav en med dusch.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 519

Omgivning

Omgivning/natur

Bebyggelsen närmast fastigheten består till största delen av flerfamiljshus och Storgatan, som löper intill huset, fungerar som en pulsåder i och ger snabb access till närliggande Frösundaleden, Pampaslänken och E4/E20. Strax norr om fastigheten, ca 500 meter, ligger Solna Centrum med över 100 butiker och restauranger, och intill ligger även Skytteholmsområdet, med Sytteholms IP och Solnahallen. Solna präglas av mycket goda förutsättningar för företagande och kommunen har under tio år i rad (2008-2017) rankats högst i landet i Svenskt Näringslivs stora undersökning om företagsklimat.

Närservice

Endast 500 meter från fastigheten ligger Solna Centrum, med över 100 butiker och restauranger och all service man kan önska i form av bl.a. bank, mäklare, hotell, gym, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, m.m. I närområdet finns även fler restauranger, hotell och konferensanläggningar, livsmedelsbutik, frisör, kemtvätt, gym, bilverkstad, m.m.

Kommunikationer

Fastigheten nås bekvämt med bil genom sin närhet till trafiklederna Storgatan, Frösundaleden, Solnavägen och Huvudstagatan, samt givetvis även de närliggande E4, E18 och E20 som nås på några minuter. Inte mindre än tre tunnelbanestationer finns inom gångavstånd: Solna Centrum, Huvudsta och Västra Skogen, varav Solna Centrum är den som ligger närmast, på endast 500 meters avstånd. Där finns även hållplats för tvärbanan, som går mellan Solna och Sickla via bl.a. Alvik, Liljeholmen och Gullmarsplan. Det finns även ett stort antal busslinjer, 113,152, 507, 952, 197, som samtliga har hållplats strax utanför fastigheten och som trafikerar bl.a. Bromma, Sundbyberg, Solna Centrum, Liljeholmen, Bromma flygplats, Karolinska sjukhuset, Stockholm C, Fridhemsplan, Kista, Akalla, Sollentuna.

Lundagatan 16
Sökhjälp