Skriv ut

Skapa PDF

Värmdövägen 738, Saltsjö-Boo

saltsjö-boo

Kontorsrum i olika storlekar i kontorsgemenskap vid Värmdövägen i Saltsjö-Boo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 16 - 142 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokalerna i denna kontorsgemenskap är överlag i gott skick, med ljusa ytskikt och samtliga försedda med fönster mot Värmdövägen eller fastighetens innergård. Kontorsrummen kan hyras vart och ett för sig, eller flera tillsammans i olika kombinationer. I kontorsgemenskapen finns även ett pentry med mikrovågsugn, kyl/frys, förvaring och matplats/pausyta som får nyttjas av hyresgästerna.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Dessa lokaler utgörs av ett flertal kontorsrum i varierande storlekar, mellan 16-32 kvm, i en s.k. kontorsgemenskap på plan 2 i fastigheten, och som ligger på båda sidor om den förbindelsegång som löper i kontorsgemenskapens mitt. Kontorsrummen går att hyra var för sig eller i olika kombinationer. Hyresgästerna i lokalerna får gemensamt disponera en pentry- och pausyta, samt ett par WC.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 16 142

Omgivning

Omgivning/natur

I området som ligger längs med Värmdövägen finns ett flertal företag etablerade i en mängd olika branscher, varav flera med inriktning mot fordonsindustri, plåtslageri m.m,.

Närservice

Mittemot fastigheten finns den populära lunchrestaurangen Björnen i Boo som även tillhandahåller catering och delikatessbutik.

Kommunikationer

Fastigheten är mycket lättillgänglig med bil tack vare sin omedelbara närhet till Värmdövägen. Ca 150 meter från fastigheten finns busshållplats för linjerna 414 (Slussen - Forum Nacka - Ektorps C - Tollare - Lännersta - Boo gård - Orminge C) och 442 (Slussen - Tollare - Lännersta - Boo gård - Orminge C).

Vägbeskrivning

Det är mycket lätt att hitta till fastigheten som ligger precis intill Värmdövägen, nära korsningen med Boovägen.

Värmdövägen 738
Sökhjälp