Saltsjö-Boo | Saltsjö-Boo

Favorit Dela

Värmdövägen 738

Kontorsrum i olika storlekar i kontorsgemenskap vid Värmdövägen i Saltsjö-Boo.

Beskrivning

Kontorslokalerna i denna kontorsgemenskap är överlag i gott skick, med ljusa ytskikt och samtliga försedda med fönster mot Värmdövägen eller fastighetens innergård. Kontorsrummen kan hyras vart och ett för sig, eller flera tillsammans i olika kombinationer. I kontorsgemenskapen finns även ett pentry med mikrovågsugn, kyl/frys, förvaring och matplats/pausyta som får nyttjas av hyresgästerna.
  • Total yta

    142 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 16 142

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boo 1:983

Våningsplan:

1

Planlösning:

Dessa lokaler utgörs av ett flertal kontorsrum i varierande storlekar, mellan 16-32 kvm, i en s.k. kontorsgemenskap på plan 2 i fastigheten, och som ligger på båda sidor om den förbindelsegång som löper i kontorsgemenskapens mitt. Kontorsrummen går att hyra var för sig eller i olika kombinationer. Hyresgästerna i lokalerna får gemensamt disponera en pentry- och pausyta, samt ett par WC.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I området som ligger längs med Värmdövägen finns ett flertal företag etablerade i en mängd olika branscher, varav flera med inriktning mot fordonsindustri, plåtslageri m.m,.

Närservice:

Mittemot fastigheten finns den populära lunchrestaurangen Björnen i Boo som även tillhandahåller catering och delikatessbutik.

Kommunikationer:

Fastigheten är mycket lättillgänglig med bil tack vare sin omedelbara närhet till Värmdövägen. Ca 150 meter från fastigheten finns busshållplats för linjerna 414 (Slussen - Forum Nacka - Ektorps C - Tollare - Lännersta - Boo gård - Orminge C) och 442 (Slussen - Tollare - Lännersta - Boo gård - Orminge C).

Vägbeskrivning:

Det är mycket lätt att hitta till fastigheten som ligger precis intill Värmdövägen, nära korsningen med Boovägen.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FF

Uthyrare

Ferdinand von Fluck

ferdinand.vonfluck@relier.se

0705 VISA NR 0705-39 02 80

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Värmdövägen 738

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör