Söderort | Stockholm

Favorit Dela

Knektvägen 8D

Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en nybyggd fastighet i Gubbängen.

Beskrivning

Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en nybyggd fastighet i Gubbängen. I denna nyproducerade fastighet som beräknas stå färdig under Q1-Q2 2020 finns en vakant lokal om ca 44 kvm i markplan med skyltfönster och egen entré. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet. Lokalen passar perfekt som butik, kontor eller showroom. Fastigheten, som ligger någon minut från tunnelbanan, kommer i övrigt innehålla studentbostäder.
  • Total yta

    44 m2


Utförande

Planlösning:

Lokalen kommer att ha en öppen planlösning med egen entré att utgå ifrån. I övrigt kommer det att finnas en trinett och en WC.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten kommer att vara belägen intill ett mindre grönområde precis bredvid tunnelbanan. I området finns det en blandning av bostäder, parker och butiker/kontor.

Närservice:

Gubbängen Centrum når du efter endast någon minuts promenad. Här hittar du service som restauranger, apotek, livsmedelsbutik mm. Det finns även gym inom promenadavstånd från lokalen.

Kommunikationer:

Tunnelbanans gröna linje (station Gubbängen) nås efter knappa minutens promenad. I övrigt trafikerar flertalet busslinjer vid Gubbängen Centrum.


Övrig information

Övrigt:

Ej café eller restaurang.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

KK

Komfast

info@komfast.se

08-6 VISA NR 08-678 04 00

Marknadsförs av Komfast AB
komfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Knektvägen 8D