Foajén- mitt i det nya centrala Malmö, byggt med fokus på smidiga arbetsdagar och människors välbefi
Foajén i sin kommande omgivning.
Foajén har gemensam takpromenad på sjätte våningen, som adderar energi eller paus- välj du.
Walk the Talk på taket och blicka söderut över Malmö.
Foajéns lobby har en välkomnande atmosfär för arbete och samvaro i annorlunda miljö, med sköna sittp
Ljuslyktan ger företagens samlingspunkt dagsljus och visuell kontakt med grannar och himlen.

Centrum | Malmö

Favorit Dela

Lokgatan 8

Kontorshuset Foajén ligger precis vid Malmö C. Det har fått sitt namn efter husets givna mittpunkt – foajén i entrévåningen som hälsar alla välkomna.

Beskrivning

Nu har vi kvar ett fåtal kontor, i plan 4 och 5. Här erbjuder vi högpresterande kontor kompletterat med profilskapande gemensam lobby och butiker/service i bottenvåningen. Och en takpromenad med nya vyer över Malmö, för alla i huset. Vill du vara med på denna resa? Hör av dig till; Maria Öijer maria.oijer@jernhusen.se Kontorshuset Foajén ligger precis vid Malmö C. Det har fått sitt namn efter husets givna mittpunkt – foajén i entrévåningen som hälsar alla välkomna. Och för att det ligger vid en väldigt social plats – mitt i det nya centrala Malmö. Det är ett bra ställe att jobba på, nära kommunikationer och allt annat som behövs för en smidig arbetsdag. Här kan både stora och små företag utforma sina egna kontor efter hur de vill arbeta. Och alla som jobbar i huset kommer att kunna dra nytta av det fantastiska läget, den gemensamma terrassen högt upp i huset och den varma och inbjudande foajén i entrén.
  • Total yta

    303 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Foajén

Byggår:

2019

Våningsplan:

5

Planlösning:

Nu har vi kvar ett fåtal kontor, i plan 4 och 5. Här erbjuder vi högpresterande kontor kompletterat med profilskapande gemensam lobby och butiker/service i bottenvåningen. Och en takpromenad med nya vyer över Malmö, för alla i huset. Vill du vara med på denna resa? Hör av dig till; Filip på filip@nordicpropertygroup.com.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Centralare än Malmö Central finns inte! Med goda grannar som Glasvasen, Malmö Högskola, Malmö Live och inom några få minuter till fots når du Gamla Väster och Stortorget med hela dess serviceutbud. Huset ligger i det mest attraktiva området för kontor idag. Samtidigt kan du ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter.

Närservice:

Ett stenkast bort på Malmö C finns mer än 15 café- och restauranger, Coop, Forex, uttagsautomat, Pocketshop, apotek mm. En kort promenad tar dig till Stortorget, Lilla torg och gågatan med citys hela utbud av restauranger, hotell, service och shopping.

Kommunikationer:

Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man maximal tillgänglighet. Stads- och regionbussar stannar vid Malmö C. Till tågets kupédörr är det bara ett tiotal meter. Men allra smidigast för såväl gäster som besökare är att åka kollektivt eller varför inte cykla? Bra för miljön och bra för dig!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Filip Andersson

Filip Andersson

filip@nordicpropertygroup.com

0722 VISA NR 0722420022

Marknadsförs av Jernhusen AB
jernhusen.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Lokgatan 8