Skriv ut

Skapa PDF

Lärjeågatan 7, Gamlestaden

göteborg

Lager med 8 meters takhöjd och stor rejäl port. Kontor, pentry, WC med dusch samt konferensrum finns.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 526 - 526 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är fördelad enligt fööljande, lager 376 kvm, entré med RWC 48 kvm, samt övervåning 107 kvm. Kontor på entresol, fördelat på större kontorsrum/konferensrum, pentry, wc och wc med dusch finns också. Det är ljust kaklat i våtutrymmena och resten av ytan är det parkett och ljusa väggar. Det är bra rangerytor. Takhöjd 8 m. Gott om parkring i anslutning till lokalen och i området. Det är ett inhägnat område med grind som öppnas med fjärrkontroll. Det är ett fräscht höglager med en liten del låglager under entresolet. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

2015

Planlösning

Öppen planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 526 526

Omgivning

Omgivning/natur

Lätt industri och en del handel.

Närservice

Alelyckan centrum där finns många butiker och restauranger. Gamlestadens resecentrum ligger ca 10 min bort, men stort utbud av det mesta. Vid Gamlestads torg är du mitt i händelsernas centrum. Här finns det alltifrån restauranger till gym, inredningsbutiker och livsmedelsbutiker. Det finns även resecentrum, vårdcentral, tandläkare och annan service.

Kommunikationer

Närmaste busshållplatsen är Vattenverket, där stannar Buss 78.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. www.collierslokaler.se Välkommen att kontakta oss!

Lärjeågatan 7
Sökhjälp