Skriv ut

Skapa PDF

Lejonstigen 2-4, Lidingö

lidingö

Kontor med bästa läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 420 - 420 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus lokal högst upp i fastigheten. Nuvarande verksamhet är inom vården, så planlösningen är därefter. Rymlig entré med reception. Flertalet behandlingsrum. Stort brandklassat arkiv. Perfekt för fortsatt verksamhet inom vård, tandläkare, rehablitering. Omomsad verksamhet tillåts.

Utförande

Byggår

1980

Våningsplan

4

Planlösning

Rumsindelat. Tidigare vårdmottagning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 420 420

Omgivning

Närservice

All tänkbar service i Lidingö Centrum.

Kommunikationer

Lidingö centrum är Lidingö kommuns största centrumområde och utgör ett kombinerat köpcentrum och fastighetskvarter med bostadsrättslägenheter. Det byggdes under 1990-talet och invigdes 1995. All tänkbar service i intilliggande Lidingö Centrum. Från centrum går flertalet busslinjer för anslutning till Lidingöbanan och Ropsten.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Lejonstigen 2-4
Sökhjälp