Skriv ut

Skapa PDF

Ulls väg 29 a, Ultuna

uppsala

Modernt och effektivt kontor med tillhörande lager/ lätt produktion kopplat till Green Innovation Park - bara att flytta in!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik
Storlek: 291 m²
Tillträde: enl. ök.
Karta

Information

Beskrivning

För dig som vill bli en del av en attraktiv innovationskultur! Här erbjuds flexibel och yteffektiv kontorsyta med tillhörande lager/produktion kombinerat med medlemskap i Green Innovation Park. I lokalerbjudandet ingår gemensamma funktioner såsom mötesrum, pentry, kaffemaskin, toaletter, dusch och uteplats. Du hyr din egen lokal och har utöver det tillgång till allt vad Green Innovation Park har att erbjuda i Växthuset genom "officemedlemskapet", se mer på https://www.greeninnovationpark.se/bli-medlem/ Har ditt företag behov av att nyttja forskningsinfrastruktur så finns detta att hyra hos SLU.

Utförande

Planlösning

Lokalen i entréplanet har en huvudsakligen öppen planlösning med några rum för samtal alternativt kontor. I suterrängplanet finns port för inlastning och möjlighet till lager/lättare verkstad. Lagret nås även via en interntrappa mellan planen. Kontorsytan utgör 167 m² och lager/produktionsytan utgör 124 m².

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 291

Omgivning

Omgivning/natur

Tänk dig en plats där du kan utveckla dina idéer och knyta kontakter med andra som också vill samverka och bidra till en hållbar framtid. En plats där människor, akademi och näringsliv drar nytta av varandra och blir ännu mer framgångsrika. Välkommen till Green Innovation Park! Som medlem i Green Innovation Park blir du en del av vår innovationskultur med forskare, studenter, företag och entreprenörer. Här finns något som passar alla. De olika medlemserbjudandena finns i bifogad PDF. Green Innovation Park ligger på SLU:s campusområden i Uppsala och Alnarp. Vi attraherar nyfikna människor och erbjuder en innovationskultur där människor och företag förväntas skapa innovationer för en hållbar framtid. Med ena benet i akademin och det andra i företagsvärlden vill vi skapa de bästa förutsättningarna för olika kompetenser att mötas och stimulera varandra till nya upptäckter och samarbeten. Green Innovation Park är en gemensam satsning mellan Sveriges lantbruksuniversitet och fastighetsbolaget Akademiska Hus med stöd från Region Uppsala, Uppsala kommun, Lomma kommun och Europeiska Unionen. Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2018 tilldelades Ultuna för andra året i rad den prestigefulla Gren Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Företag i närheten

Idag finns ett 50-tal företag i området och fler är på väg. Här samlas företag, forskare och entusiastiska entreprenörer som verkar för en hållbar framtid. Områdets största aktör är SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)med ca 1000 forskare och 2000 studenter. I universitetets toppmoderna forsknings- och undervisningslokaler kan du bland annat träffa världsledande agronomer, veterinärer, landskapsarkitekter och ekonomer. En annan stor aktör i området är SVA (Statens veterinärmedicinska anstalt).

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra i området.

Närservice

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. På pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.

Kommunikationer

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se. En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna. På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala. Uppsala kommun planerar för att bygga ut ett effektivt transportsystem med kopplingar till södra staden. I dessa planer finns en spårvägslinje som binder ihop stadens södra delar med centrum och även en länk över Fyrisån som gör att kommunikationer från E4 och Stockholmstågen blir enklare.

Ulls väg 29 a
Sökhjälp