Östermalm/Värtan | Stockholm

Favorit Dela

Hangövägen 29, plan 7

Beskrivning

Vill du vara först i nya Värtahamnen och vara med och planera planlösningen av er nya lokal. Hela huset moderniseras och får en ny toppmodern interiör. Vi erbjuder flexibla ytor med modern standard. Här kommer nya luftiga kontor stå inflyttningsklara från Q2 2020. Välkommen att läsa mer om våra vakanser och fastigheten här: www.unosthlm.se och kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    242 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 242 3 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3200


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Neapel 3

Våningsplan:

7


Omgivning

Omgivning/natur:

Här byggs nu en ny stadsdel. Ca 1 900 lägenheter, 26 förskoleavdelningar, ca 125 000 kvm kontorsytor, hotell och ca 11 000 kvm parker och torg med en tillhörande kajpromenad på ca 600 kvm. Nya cykelbanor och gator kommer också att finnas. En ny boulevard samt även ett bad kommer att inrymmas i området.

Närservice:

I entrén till huset planerar vi öppnandet av en lunchrestaurang. Ett mindre gym samt dusch och omklädningsrum iordningställs till våra hyresgäster som gillar möjligheten att hinna träna på dagtid i anslutning till jobbet, eller till er som gillar att cykla till jobbet. Här kommer även finnas externa konferensrum för våra hyresgäster att nyttja vid behov. Närmaste granne är Scandic Ariadne – områdets största hotell. Här finns tillgång till service så om konferensrum, övernattning, restaurang och Skybar. På gångavstånd finns dagligvaruhandel med ICA Kvantum runt knuten, här finns även ett antal lunchrestauranger att välja. I takt med ett området utvecklas kommer fler butiker och restauranger att etablera sig här. I närområdet finns även etablerade gym som SATS och Friskis & Svettis.

Kommunikationer:

Närmaste tunnelbana är Gärdets T-banestation med ett promenadavstånd på ca 5 minuter. Under rusningstid går bussar till och från Gärdet med 5-minutersintervaller. Du tar dig även hit sjövägen med båtlinje 80 året runt. Bilpendlare tar sig enkelt till och från nya Värtahamnen via Norra Länken. Bilen parkerar man enklast i garaget där det finns parkeringsplatser att hyra.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Palmén

Leasing Manager

Maria Palmén

maria.palmen@newsec.se

0702 VISA NR 0702-309437

0702 VISA NR 0702-309437

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hangövägen 29, plan 7