Skriv ut

Skapa PDF

Hangövägen 29, plan 6, Östermalm/Värtan

stockholm

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 3 200 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Driftskostnader 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 150 kr/m² och år.
Storlek: 385 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vill du vara först i nya Värtahamnen och vara med och planera planlösningen av er nya lokal. Hela huset moderniseras och får en ny toppmodern interiör. Vi erbjuder flexibla ytor med modern standard. Våra nya luftiga kontor står inflyttningsklara från Q2 2020. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

6

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 385 3 200

Ekonomi

Hyra

3 200 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Driftskostnader 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 150 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur

Här byggs nu en ny stadsdel. Ca 1 900 lägenheter, 26 förskoleavdelningar, ca 125 000 kvm kontorsytor, hotell och ca 11 000 kvm parker och torg med en tillhörande kajpromenad på ca 600 kvm. Nya cykelbanor och gator kommer också att finnas. En ny boulevard samt även ett bad kommer att inrymmas i området.

Närservice

I entrén till huset planerar vi öppnandet av en lunchrestaurang. Ett mindre gym samt dusch och omklädningsrum iordningställs till våra hyresgäster som gillar möjligheten att hinna träna på dagtid i anslutning till jobbet, eller till er som gillar att cykla till jobbet. Närmaste granne är Scandic Ariadne – områdets största hotell. Här finns tillgång till service så om konferensrum, övernattning, restaurang och Skybar. På gångavstånd finns dagligvaruhandel med ICA Kvantum runt knuten, här finns även ett antal lunchrestauranger att välja. I takt med ett området utvecklas kommer fler butiker och restauranger att etablera sig här. I närområdet finns även etablerade gym som SATS och Friskis & Svettis.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Gärdets T-banestation med ett promenadavstånd på ca 5 minuter. Under rusningstid går bussar till och från Gärdet med 5-minutersintervaller. Bilpendlare tar sig enkelt till och från nya Värtahamnen via Norra Länken. Bilen parkerar man enklast i garaget där det finns parkeringsplatser att hyra.

Dokument

Länkar

Stockholms nyaste stadsdel - Värtahamnen – Royal Seaport se filmen på Youtube

Hangövägen 29, plan 6
Sökhjälp