Lackarebäcks industriområde
| Mölndal

Favorit Dela

Flöjelbergsgatan 20 C

Öppen lokal med bästa, synliga läge på gränsen mellan Gbg/Mölndal, i Krokslätt. Lämpad för showroom, butik & kontor. Vid E6:an & utanför tullar.

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    200 m²

  • Hyra:
Med ett riktigt bra och synligt läge på gränsen mellan Göteborg/Mölndal finner ni denna trivsammma, ljusa och öppna lokal. Lokalen passar som kontor/showroom eller butik och ligger på bottenvåningen med egen fin entre med parkering direkt utanför lokalen. Lokalen kan anpassas efter behov. Fastigheten ligger utanför tullar och 5 minuter bort från Korsvägen och Svenska Mässan. Det är lätt att ta sig ut på E6/R40, finns parkering runt fastigheten samt ett flertal buss- och spårvagnslinjer ett stenkast bort. I området finns det ett bra utbud av lunchrestauranger och service samt ett gym i samma fastighet.
  • Total yta

    200 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flöjelbergsgatan 20 C


Teknisk information

Takhöjd:

3,15 m

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare


Omgivning

Omgivning/natur:

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategisk område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser. Lackarebäcks Industriområde är ett strategist område för kontor och liknande verksamhet. Med närhet till E6 och E20 tar det aldrig lång tid att ta sig dit man vill.

Kommunikationer:

På ca fem minuter tar du dig från Korsvägen till hållplatsen Lana med spårvagn 2, 4 eller buss 761, 771, Orange Express. Gott om egna parkeringsplatser runtom fastigheten som är gratis för hyresgästerna och deras besökare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Flöjelbergsgatan 20 C

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör