Skriv ut

Skapa PDF

Mobilvägen 6, Ideon/Brunnshög

lund

Toppmodern kontorsbyggnad i Lund!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 000 - 4 500 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På Mobilvägen 6 i Lund hittar ni kontorslokaler i storleken 1000 - 4500 kvm. Lokalen anpassas efter Era krav och önskemål. I fastigheten finns en reception, kaffebar samt en restaurang. I grannhuset finns tillgång till konferensrum som erbjuder mötesmöjligheter för upp till 150 personer. Här finns också ett gym, en gymnastikhall samt ett utekontor.

Planlösning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 000 4 500

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger belägen på Höjdpunkten och är en del av forskningsbyn Ideon Science Park, alla hyresgäster blir en del av Ideon-familjen. Fastigheten ligger också nära Brunnshög där det bl.a. byggs MAX IV och ESS, som är Sveriges två största forskningsanläggningar. Spårvägen mellan Lund C och ESS kommer att ha hållplatsen Höjdpunkten precis utanför huset våren 2020.

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns i närområdet

Kommunikationer

Fastigheten ligger mycket välexponerad i anslutning till E22 och både regionbussar och stadsbussar stannar ca 100 meter från huset.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Mobilvägen 6
Sökhjälp