Center Syd
| Löddeköpinge

Favorit Dela

Transportvägen 4

Förvaltningsfastighet på ypperligt läge och i ett mycket fint skick, uthyrd i sin helhet till en hyresgäst.

 • Kategori:

  Kontor, Butik, Industri/Verkstad, Övrigt

 • Tillträde:

  Tillträde enligt överensk.

 • Storlek:

  1 080 m²

 • Pris:
Fastigheten är bebyggd med en byggnad i ett våningsplan, kompletterat med ett entresolplan som täcker delar av ytan. Butikslokal, Bilförsäljning Ytan består huvudsakligen av försäljningsyta, med stora glaspartier utmed genomfartsgata som ger utmärkt exponering och dessutom fint ljusinsläpp i lokalerna. Utöver detta finns lager-/verkstadsyta och kontors- och personalutrymmen inom byggnaden. Samtliga utrymmen håller en mycket modern och fräsch standard. Byggnaden är uppförd med platta på mark och stomme i stål. Uppvärmning sker genom gaspanna och lokalerna är försedda med FTX-ventilation. Golvbeläggning av betong/laminatgolv, vita målade väggar och takbeläggning av papp. Byggnadsåret är år 2007 och såväl byggnaden har uppdaterats kontinuerligt genom åren, såväl interiört som exteriört. Byggnaden är mycket välbyggd, håller ett fint skick med fasad som till stor del är uppglasad, vilket ger ett mycket öppet och inbjudande intryck.
 • Total yta

  1080 m2

Ytor Antal Area
Butik 1 1 080
Tomtarea 3 000
 • Ytbeskrivning

  Fastigheten är bebyggd med en byggnad i ett våningsplan, kompletterat med ett entresolplan som inrymmer kontor och täcker delar av ytan. Ytan är uppdelad mellan försäljningsyta, lager-/verkstadsyta och kontor. Byggnadsår 2007. Takhöjden är generös, med 6 meter upp till balk. Byggnadens framsida är försedd med stora glaspartier som erbjuder utmärkt exponering utmed genomfartsgata och ger fint ljus in i lokalerna. Byggnadens baksida och lastgård är inhängnad och ger hög säkerhet. Markytan är delvis hårdgjord och delvis täckt av grönytor. Tillgängligheten är mycket god med ett flertal portar och entré utmed parkering på framsidan. Den totala uthyrbara ytan uppgår till ca 1 080 kvm. Tomtarealen uppgår till ca 3 000 kvm. Inom fastigheten finns fina parkeringsmöjligheter och även utmärkt utvändig uppställningsplats. Det öppna läget utmed genomfartsgatan ger ett fint exponeringsläge.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Driftskostnad:

180 000 kr/år

Hyresintäkter:

908 000 kr/år


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Löddeköpinge 14:84


Teknisk information

Byggnad:

Byggår: 2007

Renoveringsår: 2017

Grund: Platta på mark

Stomme: Betong

Bjälklag: Stål

Fasad: Fasadskiva

Tak: Papp

Takhöjd: 5

Fönstertyp: 3-glas isolerfönster

Ventilation: FTX

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Gasuppvärming


Omgivning

Företag i närheten:

Handelsplats Center Syd är beläget just intill E6:an i triangeln mellan Helsingborg, Lund och Malmö. Här finns nästan 300 företag och verksamheter att besöka. Handelsplatsen har cirka 3000 gratis parkeringsplatser, strategiskt utspridda på hela området. De senaste åren har området haft en mycket positiv utveckling.Handelsplats Center Syd är uppbyggt kring köpcentrat med samma namn, som under ett flertal år kompletterats med volymhandel inom området. Idag är fler än 300 företag etablerade inom området och drygt hälften av dem är aktiva i områdets Handelsförening.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering inom fastigheten, för såväl besökare som anställda.

Närservice:

All service finns i området.

Kommunikationer:

Närhet till lokala och regionala förbindelser.

Skyltläge:

Utmärkt exponeringsläge utmed områdets genomfartsled.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Hedenskog

Partner

Anders Hedenskog

anders.hedenskog@sundsstaden.se

0708 VISA NR 0708119898

0708 VISA NR 0708119898

Nils Holmquist

Lokalförmedlare

Nils Holmquist

nils.holmquist@sundsstaden.se

0709 VISA NR 0709753434

0709 VISA NR 0709753434

Marknadsförs av Sundsstaden AB
Geijersgatan 11
21618 Limhamn
sundsstaden.se
Transportvägen 4

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Fler annonser från denna annonsör