Center Syd
| Löddeköpinge

Favorit Dela

Marknadsvägen 12

Förvaltningsfastighet på ypperligt läge och i ett mycket fint skick, uthyrd i sin helhet till två hyresgäster.

 • Kategori:

  Butik, Övrigt

 • Tillträde:

  Tillträde enligt överensk.

 • Storlek:

  1 847 m²

 • Pris:
Förvaltningsfastighet i ett mycket fint skick, uthyrd i sin helhet till två hyresgäster, som bedriver en möbel- respektive sängförsäljning i lokalerna. För bägge lokalerna kommer ett treårigt hyresavtal att tecknas i samband med kommande försäljning. Den ena hyresgästen är Svenska Hem, som funnits på den svenska möbelmarknaden sedan 1960. Totalt finns 26 butiker i Sverige. Den andra hyresgästen är Blomsterbergs Sängar, som ingår i Blomsterbergs, som framgångsrikt driver 6 möbel- och sängbutiker i Skåne. Fastigheten är bebyggd med en byggnad i ett våningsplan, som innehåller lokaler för försäljning/utställning, med tillhörande personal- och kontorsdelar. Båda lokalerna har utmärkt takhöjd och god tillgänglighet via portar i markplan. Byggnadsåret är 2000 och lokalerna har därefter genomgått uppdatering i omgångar, båda håller därmed mycket hög och fräsch standard. Den totala uthyrbara ytan uppgår till ca 1 847 kvm. Tomtarealen uppgår till ca 5 846 kvm. Inom fastigheten finns fina parkeringsmöjligheter och även utmärkta exponeringsmöjligheter utmed områdets genomfartsled.
 • Total yta

  1847 m2

Ytor Antal Area
Butik 2 1 847
Tomtarea 5 846
 • Ytbeskrivning

  Fastigheten är bebyggd med en byggnad i ett våningsplan, uppdelad i två butikslokaler. Butikslokal, Blomsterbergs sängar Butikslokal med en total yta om ca 868 kvm, som huvudsakligen består av försäljningsyta kompletterat med lager, personal- och kontorsutrymmen. Lokalen är genomgående och har fin tillgänglighet via entréer i båda ändar. Takhöjden uppgår till drygt 5 meter och planlösningen är mer eller mindre helt öppen i försäljningsdelen. Butikslokal, Svenska Hem Butikslokal med en total yta om ca 979 kvm, som till största den består av försäljningsyta men också är komplett med lager, kontors- och personalutrymmen. Även denna lokal är genomgående och försedd med dubbla entréer, därmed delbar i det fall behov uppstår framöver.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Driftskostnad:

295 000 kr/år

Hyresintäkter:

2 317 000 kr/år


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Löddeköpinge 14:76


Teknisk information

Byggnad:

Byggår: 2000

Renoveringsår: 2016

Grund: Platta på mark

Stomme: Betong

Bjälklag: Stål

Fasad: Fasadskiva

Tak: Papp

Takhöjd: 5

Fönstertyp: 3-glas isolerfönster

Ventilation: FTX

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Gasuppvärming


Omgivning

Företag i närheten:

Handelsplats Center Syd är beläget just intill E6:an i triangeln mellan Helsingborg, Lund och Malmö. Här finns nästan 300 företag och verksamheter att besöka. Handelsplatsen har cirka 3000 gratis parkeringsplatser, strategiskt utspridda på hela området. De senaste åren har området haft en mycket positiv utveckling.Handelsplats Center Syd är uppbyggt kring köpcentrat med samma namn, som under ett flertal år kompletterats med volymhandel inom området. Idag är fler än 300 företag etablerade inom området och drygt hälften av dem är aktiva i områdets Handelsförening.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering inom fastigheten, för såväl besökare som anställda.

Närservice:

All service finns i området.

Kommunikationer:

Närhet till lokala och regionala förbindelser.

Skyltläge:

Utmärkt exponeringsläge utmed områdets genomfartsled.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Hedenskog

Partner

Anders Hedenskog

anders.hedenskog@sundsstaden.se

0708 VISA NR 0708119898

0708 VISA NR 0708119898

Nils Holmquist

Lokalförmedlare

Nils Holmquist

nils.holmquist@sundsstaden.se

0709 VISA NR 0709753434

0709 VISA NR 0709753434

Marknadsförs av Sundsstaden AB
Geijersgatan 11
21618 Limhamn
sundsstaden.se
Marknadsvägen 12

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Fler annonser från denna annonsör