Töcksfors
| Töcksfors

Favorit Dela

Nedre Hån

 • Kategori:

  Kontor, Lager/Logistik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Pris:

  3 000 000 kr

 • Storlek:

  600 m²

Unikt tillfälle att bli ägare till en fin fastighet med många användningsområden. Fastigheten ligger alldeles vid gränsen mot Norge. Hit är det lätt att komma in med alla fordon, även med stora långtradare.
 • Total yta

  600 m2

Ytor Antal Area
Kontor 1 600
Tomtarea 9 775

Ekonomi

Taxeringsvärde:

2 427 000 kr

Pris:

3 000 000 kr


Teknisk information

Byggnad Tullhuset:

Byggnadstyp: Kontorsbyggnad

Renoveringsår: 1990

Beskrivning: Fastigheten är byggd i två plan men via en lösning med halvplan inrymmer fastigheten fyra plan. På plan 1-2 finns kontorsrum, expedition, pentry och WC-rum. På plan 3-4 kontorsrum , matrum, konferensrum, WC-rum och omklädningsrum samt tvätt och torkrum. Se bilagda filer med ritningar. Källarvåning ca 60 kvm. med vatten/pumprum samt div. förråd och arkivutrymmen. Hiss finns. Enskilt vatten och avlopp via nyinstallerat minireningsverk. Det finns även oljeavskiljare. Uppvärmning via direktverkande el. Det finns även en tältbyggnad som kan användas till lager.

Byggnad Visitationsbyggnad:

Byggnadstyp: Övrig


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Gert Andersson

Fastighetsmäklare

Gert Andersson

gert.arjang@svenskfast.se

+467 VISA NR +46705503912

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
Storgatan 49
67230 Årjäng
svenskfast.se
Nedre Hån

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör