Inredningsbutik norra Sthlm | Stockholm

Favorit Dela

Intresset för heminredning har exploderat under de senaste åren, butiken ligger helt rätt i tiden.

Beskrivning

Hemmet har alltmer blivit en plats som man lägger en hel del pengar, tid och kraft på. Ledordet för denna fina inredningsbutik är att man ska kunna unna sig saker då och då, till vettiga priser. Affärsidén är att sälja köksartiklar, glas, inredningsdetaljer, belysning, kastruller, design, möbler och heminredning m.m. i ett attraktivt område strax norr om Stockholm. Butiken har upparbetat ett stort antal återkommande kunder. Här finns ett stort värde för rätt köpare att arbeta vidare med dessa kunder med företagets varumärken för att maximera resultatet för varje kundbesök. Vidare bor det många kapitalstarka kunder nära butiken som gärna uppskattar extra kvalité och en high-end profil på artiklarna, även om det finns billigare artiklar. Att butiken är välrenommerad indikerar att man även har kunder från Stor-Stockholm och butiksägaren håller sig också uppdaterad vad som är den nuvarande trenden. Butikens lokalisering på en huvudgata valdes med omsorg när den öppnades för nära 7 år sedan då det saknades en välsorterad inredningsbutik i området. Den har sedan dess omsatt mer än budgeterat och är lönsam. För rätt person är det fullt möjligt att öka både omsättning och vinst ännu mer. Butiken är omtyckt och välbesökt med många stamkunder.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Antal anställda:

4

Pris:

1 300 000 kr

Intäkter:

8 200 000 kr


Utförande

Bransch:

Butik

Startår:

2013

Antal anställda:

4

Verksamhet:

Inredningsbutiken säljer väl utvalda möbler och heminredning med stark karaktär som är anpassad till moderna och stilmedvetna kunder. Den har upparbetat ett stort antal återkommande kunder.

Resultat:

Vinst


Omgivning

Omgivning/natur:

Utanför butiken passerar bussar vilket gör det enkelt och bekvämt att ta sig till butiken utan bil.

Företag i närheten:

Närservice

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkeringar i anslutning till butiken för både kunder och personal.

Närservice:

Butiken är granne med en av områdets mest populära inrättningar vilket gör att den får spontana besök av potentiella kunder.

Kommunikationer:

Nära centrum

Skyltläge:

Bottenplan med övervåning


Varför är detta en bra investering?

Butikens lokalisering på en huvudgata valdes med omsorg när den öppnades för nära 7 år sedan då det saknades en välsorterad inredningsbutik i området. Sedan dess har butiken omsatt mer än budgeterat och är lönsam. För rätt person är det fullt möjligt att öka både omsättning och vinst ännu mer. Butiken är omtyckt och välbesökt bland ortens invånare där många besökare också är stamkunder.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mikael Dierks

Företagsmäklare

Mikael Dierks

mikael.dierks@tactic.se

0709 VISA NR 0709-217217

John Lidén

Företagsmäklare

John Lidén

john.liden@tactic.se

0763 VISA NR 0763-946105

Marknadsförs av TACTIC Företagsförmedling
tactic.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.