Mörby Industriområde
| Nykvarn

Favorit Dela

Skälbyvägen 13

Skuldfri bostadsrättsförening med avgift enbart till drift och underhåll. Lokaler på ca 232 m2 med utvändig uppställningsyta på ca 100 kvm.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik

  • Storlek:

    230 m²

  • Pris:
Skuldfri bostadsrättsföreningen uppför 5 moderna industrilokaler på ca 232 kvm i Nykvarn med bra tillgänglighet precis intill E20 vid Nykvarnsavfarten. FASTIGHETSBESKRIVNING Lokalerna som är på ca 232 m2, fördelat på två plan, har en öppen flexibel planlösning och köparen inreder själv utifrån behov och önskemål. En generös takhöjd och stora lastportar ger goda möjligheter att bedriva en mängd olika verksamheter som till exempel produktion, verkstad, kontor, lager och butik.  Lokalen är anpassad för större fordon och har en väl tilltagen gårdsplan med en uppställningsyta/parkeringsyta på 100 m2. Här finns gott om utrymme för att t ex parkera eller köra in lastbilar med mera. Hela området är asfalterat samt inhägnat med ett 2 m högt staket. Elektriskt styrda grindar till området som hålls låsta efter arbetstid. Den som önskar större lokal kan köpa flera lokaler bredvid varandra för att möjliggöra genomgående access. Andrahandsuthyrning är tillåtet. PLANLÖSNING Nedre plan på ca 174 m2 har vikportar 4,0x4,5 m, gångdörr samt fönster. Övre plan/entresol på ca 58 m2 har ståltrappa samt räcke. Varje lokal har sitt eget elabonnemang och uppvärmning sker med fjärrvärme och golvvärme i nedre plan. Lokalerna levereras med indraget v/a, el och fiber, velysning i båda plan, FTX ventilation, gemensam oljeavskiljare och golvränna i varje lokal. Inredning i form av dusch, wc, pentry, kontorsrum etc svarar köparen själv för.   OMGIVNING/NATUR Fastigheten är belägen i Mörby industriområde alldeles intill E20 vid Nykvarns-avfarten.  KOMMUNIKATIONER Bra bussförbindelser finns mellan Mörby industriområde och Nykvarn Centrum och Södertälje. EKONOMI Avgift Brf: Prel. ca 1 500kr/mån ex moms. Då föreningen planeras bli skuldfri utgår avgift endast för drift och underhåll. Andelstal 6,67% Fjärrvärme ingår i avgiften El genom eget abonnemang Andrahandsuthyrning tillåten. Uppskattad hyresnivå 1 100 kr/kvm/år. Köparen måste vara företag som bedriver momspliktig verksamhet.
  • Total yta

    230 m2

Ytor Antal Area
Other 230

Teknisk information

Byggnad:

Byggår: 2019

TV: Fiber

Grund: Betongplatta

Stomme: Stål

Fasad: Plåt

Fönstertyp: 2-glas

Ventilation: FTX

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Fjärrvärme/golvvärme entréplan


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Gustav Sandström

Gustav Sandström

gustav.sandstrom@bjurfors.se

070- VISA NR 070-782 00 90

070- VISA NR 070-782 00 90

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
Arenavägen 39, 16 tr
12177 Johanneshov
bjurforsnaringsliv.se
Skälbyvägen 13

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör