Västerleden 50

Västerleden , Eskilstuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

448 m²

Pris

4 300 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Flexibel verksamhetslokal intill Västerleden med skyltläge. Fullt uthyrd.

Nu finns möjlighet att förvärva attraktiva lokaler i bostadsrättsform. Placerade i navet kring Mått Johanssons Väg och Västerleden med av-/påfart till E20 ligger BRF-lokalerna med fantastiskt skyltläge. Objektet består av två enheter, om vardera 224 kvm i två plan, dvs totalt 448 kvm med generös takhöjd på undervåningen. Lokalerna ligger tvärs igenom huset med genomkörning. I varje enhet finns spolränna som är kopplad till föreningen gemensamma oljeavskiljare samt stor port. På övervåningen finns två separata kontorsdelar. Fullt uthyrd, varav merparten till välkänt bilbesiktningsföretag. Hyresintäkter om ca 478 500 kr/år kallhyra. En kontorsdel kan friställas om köparen så önskar. 10 st p-platser finns på inhägnad tomt.

Övrig information

Övrigt:

Andelstal i BRF: 2/16.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kontor 1 112
Industri/kontor 1 336

Ekonomi

Driftskostnad:

131 820 kr/år

Pris:

4 300 000 kr

Prisinformation:

/ Utgångspris

Hyresintäkter:

478 000 kr/år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bostadsrättslokalerna nr 3 & 11 i Brf Västerleden Org nr 769625-0609

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggår: 2013

Beskrivning: PLAN 1 Lokalen har genomkörning med stor port om 4 x 4,5 m i vardera gavel. Separata gångdörrar på varedera sida. Betonggolv med två spolrännor som är kopplad till föreningens gemensamma oljeavskiljare. Ca 4,8 m i takhöjd som ger möjlighet att bygga entrésolplan. PLAN 2 Två separata kontorslokaler, varav den ena medöppenplanlösning, helkaklad wc, dusch- och omklädningsrum samt kök. Den andra kontorsdelen har kök, wc, 2-3 kontorsrum samt ett rum för bastu och relax.

Grund: Armerad betongplatta

Stomme: Stål

Fasad: Isothermblock

Tak: Takpapp

Fönstertyp: 3-glasfönster

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Västerleden 50

Om BLOKK Fastighetspartner

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BLOKK FASTIGHETSPARTNER ! Vi är sedan länge Mälardalens ledande förmedlare av kommersiella fastigheter och lokaler. Vi hjälper Dig vare sig Du ska sälja eller köpa kommersiella fastigheter eller jord- och skogsbruksfastigheter, vill hyra eller ha hjälp med att hyra ut en lokal eller om Du vill ombilda till bostadsrätt. Vi har stor erfarenhet och expertis att genomföra såväl fastighets- som bolagstransaktioner och har ett brett kontaktnät av banker, revisorer, jurister och skatteexperter. Hos oss möter du engagerade medarbetare, med vilja och kunskap att ge Dig det lilla extra! Vårt huvudsakliga geografiska område är Mellansverige, men vi tar emot uppdrag i hela landet. Ring eller besök vårt kontor på Kungsgatan 78 i Eskilstuna. Välkommen!

BLOKK Fastighetspartner

Kungsgatan 78

632 21 Eskilstuna

www.blokkfast.se

Fler annonser från BLOKK Fastighetspartner