Trehörna Wärdshus 1

Ödeshög , Tranås
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Hotell/Turistföretag

Beskrivning

  • Hotell/Turistföretag

Den huvudsakliga verksamheten är idag hotell, konferens, restaurang & vandrarhem och det finns 24 rum med 69 fasta bäddar i olika storlek och standard

Inbjudan till öppen visning av Trehörna Wärdshus söndagen den 12 juli, 12,00–15,00 Fastigheten ligger på en strandtomt mot Trehörnasjön och är närmaste granne till Trehörna kyrka. Den huvudsakliga verksamheten är idag hotell, konferens & vandrarhem och det finns 24 rum med 69 fasta bäddar i olika storlek och standard. I hotelldelen finns 15 hotellrum med egna badrum för upp till 38 personer och i vandrarhemsdelen finns 8 trebäddsstugor med delat badrum för 24 personer och ett familjerum med eget badrum för 7 personer. Företaget har också en lägenhet om 3 rok på 85 kvm plus inglasat uterum om 15 kvm som idag nyttjas av fastighetsägaren. Dessutom finns det förberett (vad gäller vatten, avlopp och el mm) för att bygga en till lägenhet i denna del av fastigheten om ca 100 kvm. Fastigheten Trehörna 1:26 har totalrenoverats. En skola byggdes om till hotell, vandrarhem, festvåning och konferens samt en hyreslägenhet under åren 2010 till 2012, och sedan fortsatt underhåll kontinuerligt fram till dags dato. 2019 byttes till exempel värmesystemets värmepumpar ut för bättre effekt och brandlarmet är numera digitalt uppkopplat mot SOS Alarm. Fastighetsägaren valde att konsekvent genomföra en högkvalitetsmässig standard i själva fastighets-renoveringen och den totala investeringen var på ca 6,5 miljoner. Företaget har funnits på www.booking.com sedan 2013 och har många bra recensioner och en hög rating på både hotell och vandrarhem. Trehörna Wärdshus har utskänkningstillstånd med fullständiga rättigheter, serveringstillstånd och godkänd livsmedelsanläggning samt polistillstånd finns för hotellverksamhet för upp till 80 boende och upp till 149 personer i konferensanläggningen. FÖR FLER BILDER OCH ÄNNU MER INFORMATION OM TREHÖRNA WÄRDSHUS VÄNLIGEN KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN. Trehörna Wärdshus måste upplevas. Kontakta ansvarig företagsmäklare Peter Öster för en rundvisning! Fakta: Objekt nr: 1001 Bransch: Wärdshus, Hotell, Vandrarhem & Konferens. Namn: Trehörna Wärdshus Ort: Trehörna, Ödeshögskommun Oms: 1 000 000 kr Pris: Ring för information Peter Öster Företagsmäklare Växel 031 13 64 48 Mobil 0760 06 81 79 po@eucommerce.se www.eucommerce.se Upprättande av alla avtal avseende förvärvet av fastigheten ansvarar fastighetsmäklare Ted Andersson / Limhamns Mäklare.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Reception
Restaurang
Terrass
WC

Ekonomi

Prisinformation:

Ring för information

Omsättning:

1 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Trehörna Wärdshus

Bransch:

Hotell/Turistföretag

Startår:

2009

Verksamhet:

Den huvudsakliga verksamheten är idag hotell, konferens & vandrarhem och det finns 24 rum med 69 fasta bäddar i olika storlek och standard.

Omgivning

Omgivning/natur:

Sjönära läge

Företag i närheten:

Fastigheten ligger på en strandtomt mot Trehörnasjön och är närmaste granne till Trehörna kyrka.

Parkeringsmöjligheter/garage:

tillgång till parkering

Trehörna Wärdshus 1